Sorum var 🥶

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mervee tarafından oluşturulan 🥶 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,083 kez görüntülenmiş, 33 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 🥶
Konbuyu başlatan Mervee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Mervee

Kayıtlı Üye
rank
Canim dişarisi soğuk seninki var açmişsin benim dogalgaz bu sene gelecekti hala yok bebegim var nasıl kiş geçireceğiz bilmiyorum yaa inşallah gelir
İnşallah gelir canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bnde 1 haftadır açıyrum cnm bizde merakla bekliyz
Hadi hayırlısı bakalım ☺️

Daha bizim yakamadık merkezi sistem ne zman yakarlarsa öle baslacak ama elektirik hoplacak ufo yakıyorum durmak sızın🙄 Diğer odalar buz hane yatak odası hamam🤣
Merkezi sistem çok berbat ya benim önceki ev öyleydi ağlıyordum üşüyorum diye Allah yardımcınız olsun valla 😔

Ben henüz açmadım ev sıcak bizim. O konuda evimi seviyorum yazın serin olur kışın sıcak 😊
Bizim ev de gündüz sıcak ama sabaha karşı emzirmeye kalktığım da titreme geliyor ☺️

Turkiyede dogal kaz bu kadarmi bahali?🤔
Bir cok kisiden duydum bu dogal kaz meslesini cok yaziyomus fln Rebim yardimciniz olsun bak mesela Azerbaycanda qaz neft var amma ordada bahali amma rusiyada oyle degil sukir yoksa altindan cikamazyiz😀
Valla geçen kış en düşükte yakmama rağmen 350-400tl geliyordu ama bu kış ne olur bilmiyorum

Bizde 1 aydır açık 🤦🏻‍♀️
Oh maşallah ☺️

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar