Gene düşük yaptım kızlar 3 oldu.😥😥
Gözbebeğim Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 388 21 Ekim 2022 #1 Gene düşük yaptım kızlar 3 oldu.
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 21 Ekim 2022 #2 Gözbebeğim' Alıntı: Gene düşük yaptım kızlar 3 oldu. Genişletmek için tıkla ... Cok üzüldum canim neden dusuk yapdinki.?
Gözbebeğim' Alıntı: Gene düşük yaptım kızlar 3 oldu. Genişletmek için tıkla ... Cok üzüldum canim neden dusuk yapdinki.?
A alya Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 194 21 Ekim 2022 #3 Gözbebeğim' Alıntı: Gene düşük yaptım kızlar 3 oldu. Genişletmek için tıkla ... Canım ya çok geçmiş olsun niye oldu ki
Gözbebeğim' Alıntı: Gene düşük yaptım kızlar 3 oldu. Genişletmek için tıkla ... Canım ya çok geçmiş olsun niye oldu ki
Gözbebeğim Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 388 21 Ekim 2022 #4 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Cok üzüldum canim neden dusuk yapdinki.? Genişletmek için tıkla ... Keşke bilsen neden olduğunu hastanede yattım genede ilaç işe yaramadi
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Cok üzüldum canim neden dusuk yapdinki.? Genişletmek için tıkla ... Keşke bilsen neden olduğunu hastanede yattım genede ilaç işe yaramadi
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 21 Ekim 2022 #5 Gözbebeğim' Alıntı: Keşke bilsen neden olduğunu hastanede yattım genede ilaç işe yaramadi Genişletmek için tıkla ... Kiyamam canimya Allah sabir versin cenetde seni bekliyor olacak
Gözbebeğim' Alıntı: Keşke bilsen neden olduğunu hastanede yattım genede ilaç işe yaramadi Genişletmek için tıkla ... Kiyamam canimya Allah sabir versin cenetde seni bekliyor olacak
Gözbebeğim Kayıtlı Üye Katılım 30 Kasım 2021 Mesajlar 388 21 Ekim 2022 #6 alya' Alıntı: Canım ya çok geçmiş olsun niye oldu ki Genişletmek için tıkla ... Sağol 3 kez dır boyle hastaneye de gittim benim bişey yok dediler gene gidip bakacam beyden diye Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Ekim 2022 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Kiyamam canimya Allah sabir versin cenetde seni bekliyor oolacak Genişletmek için tıkla ... Sağolsun
alya' Alıntı: Canım ya çok geçmiş olsun niye oldu ki Genişletmek için tıkla ... Sağol 3 kez dır boyle hastaneye de gittim benim bişey yok dediler gene gidip bakacam beyden diye Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Ekim 2022 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: Kiyamam canimya Allah sabir versin cenetde seni bekliyor oolacak Genişletmek için tıkla ... Sağolsun
A alya Kayıtlı Üye Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 194 21 Ekim 2022 #7 Gözbebeğim' Alıntı: Sağol 3 kez dır boyle hastaneye de gittim benim bişey yok dediler gene gidip bakacam beyden diye Genişletmek için tıkla ... Canım ya inşallah olur ya üzülme Allah büyüktür
Gözbebeğim' Alıntı: Sağol 3 kez dır boyle hastaneye de gittim benim bişey yok dediler gene gidip bakacam beyden diye Genişletmek için tıkla ... Canım ya inşallah olur ya üzülme Allah büyüktür
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,643 21 Ekim 2022 #8 Gözbebeğim' Alıntı: Gene düşük yaptım kızlar 3 oldu. Genişletmek için tıkla ... Canım ya basık sağolsun. Rabbim vakti zamanı geldiğinde hayırlısıyla tekrar nasip eder inşallah doktor sebebini araştırdı mı
Gözbebeğim' Alıntı: Gene düşük yaptım kızlar 3 oldu. Genişletmek için tıkla ... Canım ya basık sağolsun. Rabbim vakti zamanı geldiğinde hayırlısıyla tekrar nasip eder inşallah doktor sebebini araştırdı mı
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,221 21 Ekim 2022 #9 Gözbebeğim' Alıntı: Gene düşük yaptım kızlar 3 oldu. Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın yerini doldursun inşallah Nedeni ne peki canım tekrarlayan düşüklerin
Gözbebeğim' Alıntı: Gene düşük yaptım kızlar 3 oldu. Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım rabbim bidaha yaşatmasın yerini doldursun inşallah Nedeni ne peki canım tekrarlayan düşüklerin
Zeynep41 Kayıtlı Üye Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 1,744 21 Ekim 2022 #10 Gözbebeğim' Alıntı: Gene düşük yaptım kızlar 3 oldu. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım Kan pıhtılaşmasına baktırdın mı veya ilaç aldın mı
Gözbebeğim' Alıntı: Gene düşük yaptım kızlar 3 oldu. Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım Kan pıhtılaşmasına baktırdın mı veya ilaç aldın mı