💗❣️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Hülya12 tarafından oluşturulan 💗❣️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,925 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı 💗❣️
Konbuyu başlatan Hülya12
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Merhaba Canım Arkadaşlarım Akşam Kovit Diye Post Açdım Eşim Test Verdi Kovit Değilmiş Allah Razı Olsun Hepinizden Güzel Dualarınız Dilekleriniz İçin Bitanelerim Ben Bugün Kadın Doğuma Gittim Yumurtalıklarıma Baktılar Sıkıntı Yok Dedi Doktor Kist Vs Hiç Birşey Yok Sadece İlaç Yazdı Onu Kullanacam Büyüp Büyümedigi Kontrol Edilecek Başka Da Sorun Yokmuş İçimm Rahatladı Gebe Kalabilirsin İçinde Şüphe Olmasın Dedi Bana İlk Gebeliginde Bebeğim Kalbi Durdu Diye Buda Böyle Olmuyacak Sadece Saglıklı Gebelik Demek Değilmiş O Yüzden Olmuştur Diye Konuştu Kan Uyuşmazlıgına Bakılacak 😍😍😍😍💗🤲🏻

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba Canım Arkadaşlarım Akşam Kovit Diye Post Açdım Eşim Test Verdi Kovit Değilmiş Allah Razı Olsun Hepinizden Güzel Dualarınız Dilekleriniz İçin Bitanelerim Ben Bugün Kadın Doğuma Gittim Yumurtalıklarıma Baktılar Sıkıntı Yok Dedi Doktor Kist Vs Hiç Birşey Yok Sadece İlaç Yazdı Onu Kullanacam Büyüp Büyümedigi Kontrol Edilecek Başka Da Sorun Yokmuş İçimm Rahatladı Gebe Kalabilirsin İçinde Şüphe Olmasın Dedi Bana İlk Gebeliginde Bebeğim Kalbi Durdu Diye Buda Böyle Olmuyacak Sadece Saglıklı Gebelik Demek Değilmiş O Yüzden Olmuştur Diye Konuştu Kan Uyuşmazlıgına Bakılacak 😍😍😍😍💗🤲🏻
Çok geçmiş olsun canım sevindim adına rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Ayyyy bitanemmm çok sevindim ne güzel haber bunlar böyle Allahım en yakın zamanda hayırlı şekilde nasip etsin bitanem çok çok çok sevindimmmm 😍🤩❤️😘💃💃

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Ayyyy bitanemmm çok sevindim ne güzel haber bunlar böyle Allahım en yakın zamanda hayırlı şekilde nasip etsin bitanem çok çok çok sevindimmmm 😍🤩❤️😘💃💃
Demetim aşkım Allah razı olsun birtanem Kafamda Soru İşareti Oluyordu Şükür İnşallah Allah'ım Nasip.Eder Vaktinde Saatinde Hayırla İnşallah 🤲🏻🤲🏻😍😍💙🧿

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Hadi hayırlısı kuzum ya çok sevindim çok şükür🙏 🥰 bundan sonrası Rabbimin takdiri. Her nasip vaktine esirdir. Zamanı gelince sende hamileyim diye post açacaksın inşallah 🙏🥰❤️

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hadi hayırlısı kuzum ya çok sevindim çok şükür🙏 🥰 bundan sonrası Rabbimin takdiri. Her nasip vaktine esirdir. Zamanı gelince sende hamileyim diye post açacaksın inşallah 🙏🥰❤️
İnşallah Eminem Allah'ım herşeyin hayırlısını versin Zamanında Vaktinde canimisin 😍😍😍🤲🏻

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Demetim aşkım Allah razı olsun birtanem Kafamda Soru İşareti Oluyordu Şükür İnşallah Allah'ım Nasip.Eder Vaktinde Saatinde Hayırla İnşallah 🤲🏻🤲🏻😍😍💙🧿
Sana ne demiştim Rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur sen bol bol dua et ve günlerini hep değerlendir elbet olucak askimmm hayırlısı bir şekilde ❤️😘😍🤩

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Tüm sayfalar yüklendi.