Doktoru bekliyoruz simdi canım benim Dualrim seninle 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 26 Ocak 2023 #11 Birbebekanne2134' Alıntı: Doktoru bekliyoruz simdi canım benim Genişletmek için tıkla ... Dualrim seninle
Birbebekanne2134' Alıntı: Doktoru bekliyoruz simdi canım benim Genişletmek için tıkla ... Dualrim seninle
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 26 Ocak 2023 #12 Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim.
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 26 Ocak 2023 #13 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim. Genişletmek için tıkla ... nasilsin aysem
Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim. Genişletmek için tıkla ... nasilsin aysem
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 26 Ocak 2023 #14 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: nasilsin aysem Genişletmek için tıkla ... Hala diş ağrısı ile cebelleşiyprun ulduzum sen
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: nasilsin aysem Genişletmek için tıkla ... Hala diş ağrısı ile cebelleşiyprun ulduzum sen
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 26 Ocak 2023 #15 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Hala diş ağrısı ile cebelleşiyprun ulduzum sen Genişletmek için tıkla ... canim doktor bir tadavu yapmadimi? disin icin?
Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Hala diş ağrısı ile cebelleşiyprun ulduzum sen Genişletmek için tıkla ... canim doktor bir tadavu yapmadimi? disin icin?
B Birbebekanne2134 Kayıtlı Üye Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 318 26 Ocak 2023 #16 Hülya❤️' Alıntı: Dualrim seninle Genişletmek için tıkla ... Saol canım yarin gidicem bida Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Ocak 2023 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim. Genişletmek için tıkla ... Saol canım
Hülya❤️' Alıntı: Dualrim seninle Genişletmek için tıkla ... Saol canım yarin gidicem bida Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 26 Ocak 2023 Kayra'nın Annesi Ayşenur💞' Alıntı: Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah canım benim. Genişletmek için tıkla ... Saol canım
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,082 26 Ocak 2023 #17 Birbebekanne2134' Alıntı: Saol canım yarin gidicem bida Genişletmek için tıkla ... İnşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin
Birbebekanne2134' Alıntı: Saol canım yarin gidicem bida Genişletmek için tıkla ... İnşallah hayırlı güzel haberlerle gelirsin
Alyaa🌷🌷 Kayıtlı Üye Katılım 28 Eylül 2022 Mesajlar 2,843 26 Ocak 2023 #18 Birbebekanne2134' Alıntı: Arkadaşlar sizi cok sevdim cok iyisiniz kalbiniz bana dua edin inşallah iyidir Baska doktora geldim Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun inşallah kötü bişey yoktur canım
Birbebekanne2134' Alıntı: Arkadaşlar sizi cok sevdim cok iyisiniz kalbiniz bana dua edin inşallah iyidir Baska doktora geldim Genişletmek için tıkla ... Allah yardımcın olsun inşallah kötü bişey yoktur canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,820 Konum Kırklareli 26 Ocak 2023 #19 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: canim doktor bir tadavu yapmadimi? disin icin? Genişletmek için tıkla ... Yok balım şimdilik şlaç kullanıyorum
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: canim doktor bir tadavu yapmadimi? disin icin? Genişletmek için tıkla ... Yok balım şimdilik şlaç kullanıyorum
P Patimat Kayıtlı Üye Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 585 Konum Rusiya.спб💓 26 Ocak 2023 #20 Birbebekanne2134' Alıntı: Arkadaşlar sizi cok sevdim cok iyisiniz kalbiniz bana dua edin inşallah iyidir Baska doktora geldim Genişletmek için tıkla ... Dualarimiz seninle canim noldu acaba ?
Birbebekanne2134' Alıntı: Arkadaşlar sizi cok sevdim cok iyisiniz kalbiniz bana dua edin inşallah iyidir Baska doktora geldim Genişletmek için tıkla ... Dualarimiz seninle canim noldu acaba ?