Sen yine de tut orucunu ama önce danış bilen birine benim bildiğim kadarı ile öyleValla zaten ben unutmuşum yaa şeker yüklemesi de varmis unuttum tamamen yaa mecbur tutamicam
Sen yine de tut orucunu ama önce danış bilen birine benim bildiğim kadarı ile öyleValla zaten ben unutmuşum yaa şeker yüklemesi de varmis unuttum tamamen yaa mecbur tutamicam
Tutamicam ki. Şeker yüklemesi var diyom ya kızzSen yine de tut orucunu ama önce danış bilen birine benim bildiğim kadarı ile öyle
Acaba mele şefike sorsam ama utanıyorum işte halaya diyim amca sorsunSen yine de tut orucunu ama önce danış bilen birine benim bildiğim kadarı ile öyle
Bozmuyor kuzumKızlar benim şimdi ayın 3 ünde yani yarın 3 nisanda kadın doğuma kontrolüm var ve aynı gün sağlıkocağına da randevum var ..Sağlıkocağında aşım ve kontrolüm var Kadın doğumda ise sadece kontrolüm var...Şimdi Aşı orucu bozuyor mu yada kan vermek???Bir tereddüte kaldım .Aranızda durumu yaşayan varsa bilgi verebilir mi lütfen![]()
Şeker yüklemesi varsa tutamazsın kuzumTutamicam ki. Şeker yüklemesi var diyom ya kızz
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Acaba mele şefike sorsam ama utanıyorum işte halaya diyim amca sorsun
Aynen sorTutamicam ki. Şeker yüklemesi var diyom ya kızz
Acaba mele şefike sorsam ama utanıyorum işte halaya diyim amca sorsun
Ayn uaaBozmuyor kuzum
Şeker yüklemesi varsa tutamazsın kuzum
Ne yaptın ya niyetlendin mi ?Ayn uaa
Bozmuyo diye biliyorum ben eyer kan alırsan bozarKızlar benim şimdi ayın 3 ünde yani yarın 3 nisanda kadın doğuma kontrolüm var ve aynı gün sağlıkocağına da randevum var ..Sağlıkocağında aşım ve kontrolüm var Kadın doğumda ise sadece kontrolüm var...Şimdi Aşı orucu bozuyor mu yada kan vermek???Bir tereddüte kaldım .Aranızda durumu yaşayan varsa bilgi verebilir mi lütfen![]()
Bakalim cnmBozmuyo diye biliyorum ben eyer kan alırsan bozar
Bende öyle biliyorum bi ara grip olmuştum grip iğnesi olmuştum annem orucun bozuldu demişti ilaçlarını icebilirsin diyeBenim bildiğim kadarıyla deri altına veya damara verilen iğne serum gibi şeyler orucu bozuyor çünkü bu yolla alınan ilaç tam içeri akıtıyor ve bütün vücuda yayılmış oluyor buda orucu bozuyor ve kaza gerektiriyor ben öyle biliyorum ama sen yine de ne olur ne olmaz cami hocasına filan sor
Valla bilmiyorum ki alya ya aşı olucm ama tereddütteyim cnm yaBende öyle biliyorum bi ara grip olmuştum grip iğnesi olmuştum annem orucun bozuldu demişti ilaçlarını icebilirsin diye