Sabah doktora gittim erken doğum riskin var acil yatman lazim dedi daha çok küçük dua edin bize
Z Zeynoo Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 2,061 24 Haziran 2021 #1 Sabah doktora gittim erken doğum riskin var acil yatman lazim dedi daha çok küçük dua edin bize
D Deryaaaa Guest 24 Haziran 2021 #2 Zeynoo' Alıntı: Sabah doktora gittim erken doğum riskin var acil yatman lazim dedi daha çok küçük dua edin bize Genişletmek için tıkla ... Allahım yardımcınız olsun inşallah kaç haftalik şimdi
Zeynoo' Alıntı: Sabah doktora gittim erken doğum riskin var acil yatman lazim dedi daha çok küçük dua edin bize Genişletmek için tıkla ... Allahım yardımcınız olsun inşallah kaç haftalik şimdi
B Burcuu Kayıtlı Üye Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 308 24 Haziran 2021 #3 Kaç haftalık sın canım Allah yar ve yardımcın olsun inşallah
S S♥️E💙 Kayıtlı Üye Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 3,468 24 Haziran 2021 #4 Allah yardımcın olsun canım ınsallah bırsey olmaz da bekler daha
B BİRGÜL gözde Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1,040 Konum Yok 24 Haziran 2021 #6 Zeynoo' Alıntı: Sabah doktora gittim erken doğum riskin var acil yatman lazim dedi daha çok küçük dua edin bize Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun canim cok kucuk derken kac haftalik
Zeynoo' Alıntı: Sabah doktora gittim erken doğum riskin var acil yatman lazim dedi daha çok küçük dua edin bize Genişletmek için tıkla ... Gecmis olsun canim cok kucuk derken kac haftalik
Z Zeynoo Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 2,061 24 Haziran 2021 #7 Birgül ❤Gözdem' Alıntı: Gecmis olsun canim cok kucuk derken kac haftalik Genişletmek için tıkla ... 27
Birgül ❤Gözdem' Alıntı: Gecmis olsun canim cok kucuk derken kac haftalik Genişletmek için tıkla ... 27
B BİRGÜL gözde Kayıtlı Üye Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 1,040 Konum Yok 24 Haziran 2021 #8 Zeynoo' Alıntı: 27 Genişletmek için tıkla ... Rabbim sifanizi versin canim ins bisey olmaz
E Elisa ikra34 Kayıtlı Üye Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 458 24 Haziran 2021 #9 Zeynoo' Alıntı: Sabah doktora gittim erken doğum riskin var acil yatman lazim dedi daha çok küçük dua edin bize Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun inşallah zamanında gelir bebeğin cnm hiç bsy yokken mi erken doğum riskin çıktı ortaya
Zeynoo' Alıntı: Sabah doktora gittim erken doğum riskin var acil yatman lazim dedi daha çok küçük dua edin bize Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun inşallah zamanında gelir bebeğin cnm hiç bsy yokken mi erken doğum riskin çıktı ortaya
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 24 Haziran 2021 #10 Zeynoo' Alıntı: Sabah doktora gittim erken doğum riskin var acil yatman lazim dedi daha çok küçük dua edin bize Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım kaç haftalık bebeğin
Zeynoo' Alıntı: Sabah doktora gittim erken doğum riskin var acil yatman lazim dedi daha çok küçük dua edin bize Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım kaç haftalık bebeğin