Kızlar belim ve sırtım çok ağrıyor dinleniyorum bugün. Normal midir haftam 28 oluyor yeni
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 15 Nisan 2022 #1 Kızlar belim ve sırtım çok ağrıyor dinleniyorum bugün. Normal midir haftam 28 oluyor yeni
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,402 Konum Kırklareli 15 Nisan 2022 #2 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Kızlar belim ve sırtım çok ağrıyor dinleniyorum bugün. Normal midir haftam 28 oluyor yeni Genişletmek için tıkla ... Dinlenince geçiyor mu kuzum
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Kızlar belim ve sırtım çok ağrıyor dinleniyorum bugün. Normal midir haftam 28 oluyor yeni Genişletmek için tıkla ... Dinlenince geçiyor mu kuzum
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 15 Nisan 2022 #3 Bebek büyüyor canım normal ama gecmiyorsa dinlenince doktora git istersen
A Ayshe❣️ Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2,763 15 Nisan 2022 #4 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Kızlar belim ve sırtım çok ağrıyor dinleniyorum bugün. Normal midir haftam 28 oluyor yeni Genişletmek için tıkla ... Dinlenince geçiyor mu yordun mu kendini acaba? Ama dikkat et olmazsa doktora görün yinede geçmiş olsun
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Kızlar belim ve sırtım çok ağrıyor dinleniyorum bugün. Normal midir haftam 28 oluyor yeni Genişletmek için tıkla ... Dinlenince geçiyor mu yordun mu kendini acaba? Ama dikkat et olmazsa doktora görün yinede geçmiş olsun
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 15 Nisan 2022 #5 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Dinlenince geçiyor mu kuzum Genişletmek için tıkla ... Sağ tarafıma yatınca geçiyor ama yine de korktum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Seda❤Hasan' Alıntı: Bebek büyüyor canım normal ama gecmiyorsa dinlenince doktora git istersen Genişletmek için tıkla ... Sanki böbreklerim de ağrıyor gibi üşüttüm gece ondandır belki iftara misafirlikteydik üşüttüm orda. Ondan mıdır ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Ayshe❣️' Alıntı: Dinlenince geçiyor mu yordun mu kendini acaba? Ama dikkat et olmazsa doktora görün yinede geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol canım
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Dinlenince geçiyor mu kuzum Genişletmek için tıkla ... Sağ tarafıma yatınca geçiyor ama yine de korktum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Seda❤Hasan' Alıntı: Bebek büyüyor canım normal ama gecmiyorsa dinlenince doktora git istersen Genişletmek için tıkla ... Sanki böbreklerim de ağrıyor gibi üşüttüm gece ondandır belki iftara misafirlikteydik üşüttüm orda. Ondan mıdır ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Ayshe❣️' Alıntı: Dinlenince geçiyor mu yordun mu kendini acaba? Ama dikkat et olmazsa doktora görün yinede geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Sağol canım
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,402 Konum Kırklareli 15 Nisan 2022 #6 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Sağ tarafıma yatınca geçiyor ama yine de korktum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Sanki böbreklerim de ağrıyor gibi üşüttüm gece ondandır belki iftara misafirlikteydik üşüttüm orda. Ondan mıdır ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Sağol canım Genişletmek için tıkla ... O zmana ondandır kuzum kendini sıcak tut bebeğin haraketli iyi ise sıkıntı yok geçmiş olsun
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Sağ tarafıma yatınca geçiyor ama yine de korktum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Sanki böbreklerim de ağrıyor gibi üşüttüm gece ondandır belki iftara misafirlikteydik üşüttüm orda. Ondan mıdır ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Sağol canım Genişletmek için tıkla ... O zmana ondandır kuzum kendini sıcak tut bebeğin haraketli iyi ise sıkıntı yok geçmiş olsun
A Ayshe❣️ Kayıtlı Üye Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2,763 15 Nisan 2022 #7 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Sağ tarafıma yatınca geçiyor ama yine de korktum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Sanki böbreklerim de ağrıyor gibi üşüttüm gece ondandır belki iftara misafirlikteydik üşüttüm orda. Ondan mıdır ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Sağol canım Genişletmek için tıkla ... Belkide ondandır üşüttün diye ağrı vardır belinde sırtında dikkat et aman ayaklarını sırtını sıcak tut kısa sürede düzelirsin inşallah
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Sağ tarafıma yatınca geçiyor ama yine de korktum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Sanki böbreklerim de ağrıyor gibi üşüttüm gece ondandır belki iftara misafirlikteydik üşüttüm orda. Ondan mıdır ya Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 15 Nisan 2022 Sağol canım Genişletmek için tıkla ... Belkide ondandır üşüttün diye ağrı vardır belinde sırtında dikkat et aman ayaklarını sırtını sıcak tut kısa sürede düzelirsin inşallah
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 15 Nisan 2022 #8 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: O zmana ondandır kuzum kendini sıcak tut bebeğin haraketli iyi ise sıkıntı yok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Takip ediyorum hareketlerini canım. Acaba böbreklerime sıcak su torbası koyabilir miyim sakıncası olur mu
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: O zmana ondandır kuzum kendini sıcak tut bebeğin haraketli iyi ise sıkıntı yok geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Takip ediyorum hareketlerini canım. Acaba böbreklerime sıcak su torbası koyabilir miyim sakıncası olur mu
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,402 Konum Kırklareli 15 Nisan 2022 #9 Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Takip ediyorum hareketlerini canım. Acaba böbreklerime sıcak su torbası koyabilir miyim sakıncası olur mu Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum balım o konuda biraz daha bilgili kişiler yazar
Tazeana 🤱🤱' Alıntı: Takip ediyorum hareketlerini canım. Acaba böbreklerime sıcak su torbası koyabilir miyim sakıncası olur mu Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum balım o konuda biraz daha bilgili kişiler yazar
Gökçem💕 "minik kızım" Katılım 25 Aralık 2021 Mesajlar 2,302 15 Nisan 2022 #10 Ayshe❣️' Alıntı: Belkide ondandır üşüttün diye ağrı vardır belinde sırtında dikkat et aman ayaklarını sırtını sıcak tut kısa sürede düzelirsin inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım burnum da tıkanık uyandım zaten sabah inşallah ondandır başka bir şey olmasın da
Ayshe❣️' Alıntı: Belkide ondandır üşüttün diye ağrı vardır belinde sırtında dikkat et aman ayaklarını sırtını sıcak tut kısa sürede düzelirsin inşallah Genişletmek için tıkla ... İnşallah canım burnum da tıkanık uyandım zaten sabah inşallah ondandır başka bir şey olmasın da