28 haftalık hamilelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Nefes tarafından oluşturulan 28 haftalık hamilelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 399 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 28 haftalık hamilelik
Konbuyu başlatan Nefes
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nefes

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anne ve anne adayları 28 haftalık olduk ama 1 den fazla hamilelik geçirenler varsa bilgi verebilir mi benim bebeğim hep sağ tarafta duruyor bu normal midir böyle karnıma bakınca bile sağ tarafim daha şiş ve daha sert orada hareket ediyor

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anne ve anne adayları 28 haftalık olduk ama 1 den fazla hamilelik geçirenler varsa bilgi verebilir mi benim bebeğim hep sağ tarafta duruyor bu normal midir böyle karnıma bakınca bile sağ tarafim daha şiş ve daha sert orada hareket ediyor
Normaldir benim de öyleydi çok gülerdim karnımın şekline doktora bile sordum rahatını bozma demişti 😄

Nefes

Kayıtlı Üye
rank
Normaldir benim de öyleydi çok gülerdim karnımın şekline doktora bile sordum rahatını bozma demişti 😄
Bugün kontroldeydim çok şükür bir sıkıntı olmadığını söyledi 😃bebeğin baş aşağı pozisyon almış dedi

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar