Sorum var 🤗

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Agrin💕Zerya tarafından oluşturulan 🤗 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 970 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 🤗
Konbuyu başlatan Agrin💕Zerya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🌸🌸

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Selam kızlar 🥰 Nasılsınız herkes iyi mi? Bebegimle, ablasıyla ilgilenmekten uzun zamandır aktif olamıyordum. Üstüne bide ayağım yandı. Bi sizi sormak istedim🤗
Merhaba kuzum hoşgeldin aynen bayadir görünmüyordun nasilsin iyimisin noldu ayagina ay nasil yandi

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar 🥰 Nasılsınız herkes iyi mi? Bebegimle, ablasıyla ilgilenmekten uzun zamandır aktif olamıyordum. Üstüne bide ayağım yandı. Bi sizi sormak istedim🤗
Aleykümselam canim cok şükür iyiyiz geçmiş olsun ne olduda ayağını yandı

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Ve aleyküm selam güzelim hoşgeldin çok geçmiş olsun şimdi durumun nasıl? Bende Yuşa Han canavarıyla uğraşıp duruyorum sağolsun artık hiç yerinde durmuyor

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kuzum hoşgeldin aynen bayadir görünmüyordun nasilsin iyimisin noldu ayagina ay nasil yandi
Evet kuzum yoktum. Doğum, sonrası deprem, artçılar ona biraz alıştık derken ayağıma kaynar çay döküldü daha tezgahtayken, ocaktan yeni alınmıştı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen nasılsın canım

Sen nasılsın canım
Aleykümselam canim cok şükür iyiyiz geçmiş olsun ne olduda ayağını yandı
Allah razı olsun canım kaynar çay döküldü ya yeğenim tepsiyi devirdi yanlışlıkla🥺

Hoşgeldin canım 🥰 ya çok geçmiş olsun canım nasıl oldu iyi misin şimdi
Hoşbuldum canım🥰 Teşekkür ederim çok şükür daha iyiyim canım hiç basamıyordum iki gün oldu basıyorum artık

Ve aleyküm selam güzelim hoşgeldin çok geçmiş olsun şimdi durumun nasıl? Bende Yuşa Han canavarıyla uğraşıp duruyorum sağolsun artık hiç yerinde durmuyor
Hoşbuldum canım teşekkür ederim 🤗 çok şükür bununla atlattım ayağım epey kötü oldu iki haftadır daha yeni yeni basabiliyorum. Şuan iyiyim, Rabbim kimseye yaşatmasın🤲🏻
Yaa Yuşa kuzum nasıl hasta değildir inşallah 🤲🏻

Son düzenleme:

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Evet kuzum yoktum. Doğum, sonrası deprem, artçılar ona biraz alıştık derken ayağıma kaynar çay döküldü daha tezgahtayken, ocaktan yeni alınmıştı

Sen nasılsın canım

Sen nasılsın canım

Allah razı olsun canım kaynar çay döküldü ya yeğenim tepsiyi devirdi yanlışlıkla🥺

Hoşbuldum canım🥰 Teşekkür ederim çok şükür daha iyiyim canım hiç basamıyordum iki gün oldu basıyorum artık

Hoşbuldum canım teşekkür ederim 🤗 çok şükür bununla atlattım ayağım epey kötü oldu iki haftadır daha yeni yeni basabiliyorum. Şuan iyiyim, Rabbim kimseye yaşatmasın🤲🏻
Şükür iyisin değil mi canım sen de deprem bölgesindeydin değil mi

Şükür bir tanem Ben de aynı çocuklarla hastalıkla uğraşıyoruz

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yaa hoşgeldin kuzum nasılsın . Ya çok geçmil olsun kuzum ciddi bir şey değildir umarım yanık kötü ya 2 ay öncede ben diz kapağıma sıcak su döktüm komple bir zaman kendiöe gelemedim resmen

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Sen nasılsın canım

Sen nasılsın canım

Görüp göreceğin bu olsun inşallah bitanem Rabbim acil şifalar versin. Benimki hasta değil ama aşırı hiperaktif yerinde 1 dakika durmuyor artık

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 18. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık dolma biber büyüklügünde.
Bebeğin sinirlerinde myelin kılıf oluşmaya başlar. kız bebeklerde tüpler oluşur. erkek bebeklerde cinsel organ oldukça belirgin hale gelir. Kan basıncınız oldukça
fazla düşer. artık istirahat halindeyken sol yana yatmalı. yatış veya oturur pozisyonda ayağa çok ani kalkmamak gerekir. iştahta çok fazla artış olur.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 20 cm ağırlıgı 210 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank

Şükür bir tanem Ben de aynı çocuklarla hastalıkla uğraşıyoruz
Başta çok kötüydü ayağım ama çok şükür toparladim biraz. Evet kuzum deprem bölgesindeyim. Allah daha iyi etsin canım, çok geçmiş olsun hastalar mı kuzular?

Yaa hoşgeldin kuzum nasılsın . Ya çok geçmil olsun kuzum ciddi bir şey değildir umarım yanık kötü ya 2 ay öncede ben diz kapağıma sıcak su döktüm komple bir zaman kendiöe gelemedim resmen
Hoşbuldum canım benim♥️ teşekkür ederim çok kötü oldu ayağım üçüncü haftadayim şuan. İki hafta boyunca ayağım zonkluyordu resmen anca kendime gelebildim. Sana da çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻

Hoşbuldum canım benim♥️ teşekkür ederim çok kötü oldu ayağım üçüncü haftadayim şuan. İki hafta boyunca ayağım zonkluyordu resmen anca kendime gelebildim. Sana da çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻
Görüp göreceğin bu olsun inşallah bitanem Rabbim acil şifalar versin. Benimki hasta değil ama aşırı hiperaktif yerinde 1 dakika durmuyor artık
Amin canım benim Allah razı olsun 🤲🏻 yaa yerim ben onu🥰 nasıl yoruyordur şimdi seni

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar