Sorum var 🤗

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Agrin💕Zerya tarafından oluşturulan 🤗 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 970 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 🤗
Konbuyu başlatan Agrin💕Zerya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Beyza🌸🌸

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Başta çok kötüydü ayağım ama çok şükür toparladim biraz. Evet kuzum deprem bölgesindeyim. Allah daha iyi etsin canım, çok geçmiş olsun hastalar mı kuzular?
Cok geçmiş olsun canim aman yanik en korktugum sey rabbim korusun dikkat et🙏🤲
Sizlerde varmi kuzum herhsngi hasar evinizde falan 😔
Sorma canim açılışı toprak yapti sonra laren onlar iyi oldu bana gecti tekrar bende larene laren daha iyi ben halen ayniyim bugünde esim gol atti suan oda hasta derken hastalik suan evde geziyor bakalim🙄

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Başta çok kötüydü ayağım ama çok şükür toparladim biraz. Evet kuzum deprem bölgesindeyim. Allah daha iyi etsin canım, çok geçmiş olsun hastalar mı kuzular?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hoşbuldum canım benim♥️ teşekkür ederim çok kötü oldu ayağım üçüncü haftadayim şuan. İki hafta boyunca ayağım zonkluyordu resmen anca kendime gelebildim. Sana da çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻

Hoşbuldum canım benim♥️ teşekkür ederim çok kötü oldu ayağım üçüncü haftadayim şuan. İki hafta boyunca ayağım zonkluyordu resmen anca kendime gelebildim. Sana da çok geçmiş olsun 🙏🏻🙏🏻

Amin canım benim Allah razı olsun 🤲🏻 yaa yerim ben onu🥰 nasıl yoruyordur şimdi seni
Ya baya kötü yandı o zaman canım ya tekrar dan geçmil olsun doktora filan gittin mi muzum

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Cok geçmiş olsun canim aman yanik en korktugum sey rabbim korusun dikkat et🙏🤲
Sizlerde varmi kuzum herhsngi hasar evinizde falan 😔
Sorma canim açılışı toprak yapti sonra laren onlar iyi oldu bana gecti tekrar bende larene laren daha iyi ben halen ayniyim bugünde esim gol atti suan oda hasta derken hastalik suan evde geziyor bakalim🙄
Teşekkür ederim 🥰 Bizde çok şükür bişey yok ama ailemdeki herkesin evi az hasarlı. Allah bir daha yaşatmasın Hatay'dan, maraştan dostlarımızı kaybettik🥺
Rabbim size de şifalar versin inşallah canım kötü olmuş döngü misali

Ya baya kötü yandı o zaman canım ya tekrar dan geçmil olsun doktora filan gittin mi muzum
Sağol kuzum evet kötü oldu epey. Gitmedim doktora evde tedavi ettim, kendi kendine zor olsa da pansumanımı falan düzenli yapınca toparladım şükür 🙏🏻

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Teşekkür ederim 🥰 Bizde çok şükür bişey yok ama ailemdeki herkesin evi az hasarlı. Allah bir daha yaşatmasın Hatay'dan, maraştan dostlarımızı kaybettik🥺

Sağol kuzum evet kötü oldu epey. Gitmedim doktora evde tedavi ettim, kendi kendine zor olsa da pansumanımı falan düzenli yapınca toparladım şükür 🙏🏻
Ya çok şükür canım

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar 🥰 Nasılsınız herkes iyi mi? Bebegimle, ablasıyla ilgilenmekten uzun zamandır aktif olamıyordum. Üstüne bide ayağım yandı. Bi sizi sormak istedim🤗
Aleyküm selam cnm çok şükür canım ayy geçmiş olsun cnm sende deprem bölgesinde yaşıyorsun demi bende Gaziantep te yaşıyorum

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank

Rica ederim kuzum şükür sizler iyisiniz ailen iyi rabbim birdaha yasatmasin insallah zor bir dönemdi Allahom sizlere sabir versin🤲🙏🥺
Sorma canim tam döngü oldu vallha insallah esimde son bulur 🤷‍♀️🤭

Agrin💕Zerya

Kayıtlı Üye
rank
Aleyküm selam cnm çok şükür canım ayy geçmiş olsun cnm sende deprem bölgesinde yaşıyorsun demi bende Gaziantep te yaşıyorum
Teşekkür ederim canım🥰
Evet canım bende Siverek'te yaşıyorum. Rabbim bidaha yaşatmasın, yakınlarını kaybeden herkese sabırlar versin inşallah 🤲🏻
Şükür iyiyiz canım kayrayı parka götürüyorum bende kuzum evet canım çoktan taşındık
Aa ne güzel hayırlı uğurlu olsun yeni evin ☺️
Rica ederim kuzum şükür sizler iyisiniz ailen iyi rabbim birdaha yasatmasin insallah zor bir dönemdi Allahom sizlere sabir versin🤲🙏🥺
Sorma canim tam döngü oldu vallha insallah esimde son bulur 🤷‍♀️🤭
Allah razı olsun kuzum, Amin Rabbim kimseye bidaha yaşatmasın 🤲🏻
Yaa kıyamam biriniz iyileşmeden diğerinize geçmiş 🙁 çok geçmiş olsun canımm🙏🏻

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Teşekkür ederim canım🥰
Evet canım bende Siverek'te yaşıyorum. Rabbim bidaha yaşatmasın, yakınlarını kaybeden herkese sabırlar versin inşallah 🤲🏻

Aa ne güzel hayırlı uğurlu olsun yeni evin ☺️

Allah razı olsun kuzum, Amin Rabbim kimseye bidaha yaşatmasın 🤲🏻
Yaa kıyamam biriniz iyileşmeden diğerinize geçmiş 🙁 çok geçmiş olsun canımm🙏🏻
Hm anladım cnm amin inşallah canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar