Sorum var 3 aylık bebeği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan 3 aylık bebeği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,316 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 3 aylık bebeği
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan
3 aylık bebeği kaç saatte bir besliyorsunuz kızlar bazen çok zor uyuyor zar zor uyuttuüım zaman oluyor saatlerce ayakta belki de 5 6 saat daha fazlası da var böyle olunca da uyuyunca uyandırmak istemiyorum ebe 2 buçuk 3 saat anne sütü artı mama götürür onu demişti ama daha fazla uyursa sıkıntı olur mu bir de bu aralar uyku düzeni çok bozuldu gündüz neredeyse hiç uyumuyor uyutuyorum kaç defa 15 dakika yarım saat 5 dk falan uyuyup kalkıyor neden yani

Gökçem💕

"minik kızım"
rank
3 aylık bebeği kaç saatte bir besliyorsunuz kızlar bazen çok zor uyuyor zar zor uyuttuüım zaman oluyor saatlerce ayakta belki de 5 6 saat daha fazlası da var böyle olunca da uyuyunca uyandırmak istemiyorum ebe 2 buçuk 3 saat anne sütü artı mama götürür onu demişti ama daha fazla uyursa sıkıntı olur mu bir de bu aralar uyku düzeni çok bozuldu gündüz neredeyse hiç uyumuyor uyutuyorum kaç defa 15 dakika yarım saat 5 dk falan uyuyup kalkıyor neden yani
Benim bebiş dört aylık canım uyurken göğsümü yaklaştırıyorım açsa hemen ağzını açıp emiyor doyunca da bırakıyor gözleri hiç açmadan uykusunda emiyor. Deneyebilirsiniz

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Benim bebiş dört aylık canım uyurken göğsümü yaklaştırıyorım açsa hemen ağzını açıp emiyor doyunca da bırakıyor gözleri hiç açmadan uykusunda emiyor. Deneyebilirsiniz
Aaa bu ben 😂😂

3 aylık bebek kaç saat uyuyabilir peki canım yazdığımı okumuşsundur 3 aylıkken hiç uyandırmadan kaç saat uyutuyordun

Gökçem💕

"minik kızım"
rank

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Benim.kiz uykuda oldugunda beslenme saatida veriyordum ac oluyor zaten hemen agzinu acyor bebekler

Kendi acıkınca uyanır ben oğlumu belirli bir zamandan sonra hiç uyandırmadim mesela .
Kaç saat uyandırmadığın oldu mesela canım 3 aylıkken bir ne zamandan sonra kendi kendine bıraktın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yatarak mı emziriyorsun canım hiç yerinden kımıldatmadan

Kendi acıkınca uyanır ben oğlumu belirli bir zamandan sonra hiç uyandırmadim mesela .
Bende şimdi öyleyim canım uyanmadığı sürece vermiyorum kendim de uyandırmıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim.kiz uykuda oldugunda beslenme saatida veriyordum ac oluyor zaten hemen agzinu acyor bebekler
Aynen uykusunda da veriyorum ben

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar