Sorum var 3 aylık bebeği

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿 tarafından oluşturulan 3 aylık bebeği başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,317 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 3 aylık bebeği
Konbuyu başlatan Doğa'nın Annesi🐞❤️🧿
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mervercan

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
3 aylık bebeği kaç saatte bir besliyorsunuz kızlar bazen çok zor uyuyor zar zor uyuttuüım zaman oluyor saatlerce ayakta belki de 5 6 saat daha fazlası da var böyle olunca da uyuyunca uyandırmak istemiyorum ebe 2 buçuk 3 saat anne sütü artı mama götürür onu demişti ama daha fazla uyursa sıkıntı olur mu bir de bu aralar uyku düzeni çok bozuldu gündüz neredeyse hiç uyumuyor uyutuyorum kaç defa 15 dakika yarım saat 5 dk falan uyuyup kalkıyor neden yani
Vallha kuzum bizde 3 aylığız şuan benim kız uyku ne bilmiyor ama 2 3 saatte bir emziriyorum uykusunda dahi olsa alıp kucağıma memeyi veriyorum o anda aguzni acarsa direk emiyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kaç saat uyandırmadığın oldu mesela canım 3 aylıkken bir ne zamandan sonra kendi kendine bıraktın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yatarak mı emziriyorsun canım hiç yerinden kımıldatmadan
2 ayından beri hatta 2.5 Kayra 80 günlük iken uzamış sarılığı atlattı sonra ben Kendi haline bıraktım

Bende şimdi öyleyim canım uyanmadığı sürece vermiyorum kendim de uyandırmıyorum

Aynen uykusunda da veriyorum ben
Ben de uykusunda veriyorum arada göğüsumu ana uyanacaj saate yakın veriyorum sanki uyanıp emmiş gibi hissediyor uykusu hiç kesilmiyor

Vallha kuzum bizde 3 aylığız şuan benim kız uyku ne bilmiyor ama 2 3 saatte bir emziriyorum uykusunda dahi olsa alıp kucağıma memeyi veriyorum o anda aguzni acarsa direk emiyor
Gündüzleri başlıyor sabah uyandıktan sonra akşam 9 a kadar falan habir uyuyup uyanıyor uyuduğu da 15 dk taş çatlasın yarım saat sizde de öyle mi ya

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
3 aylık bebeği kaç saatte bir besliyorsunuz kızlar bazen çok zor uyuyor zar zor uyuttuüım zaman oluyor saatlerce ayakta belki de 5 6 saat daha fazlası da var böyle olunca da uyuyunca uyandırmak istemiyorum ebe 2 buçuk 3 saat anne sütü artı mama götürür onu demişti ama daha fazla uyursa sıkıntı olur mu bir de bu aralar uyku düzeni çok bozuldu gündüz neredeyse hiç uyumuyor uyutuyorum kaç defa 15 dakika yarım saat 5 dk falan uyuyup kalkıyor neden yani
Kuzum benimki isteyince hemen emiyor zaten istemezse de bırakır kafasını çevirir

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Cnm ben h
Cnm benim bebeğim 3 buçuk aylık her uykuya gecirdigimde emziriyorum daha rahat emiyor uyanmaya yakında emziriyorum tabi günde 3 defa da mama veriyorum ve bı öğünde yoğurt vermeye başladım suanlik böyle.. benim bebeğimde bı ara aşırı huysuzdu gündüz 15 dkaika uyur uyandırdı ama benim yer değişikliği olduğu için düzeni bozulmuştu sen bı düzen oluştur sürekli aynı vakitte uyut uyumuyirsa ya çok açtır ya da gazı vardır eğer mama vermiyor sadece emziriyorsan bebeğin açlıktan uyimuyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar