3 lu tarama testi yardim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gülşen555 tarafından oluşturulan 3 lu tarama testi yardim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,862 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 3 lu tarama testi yardim
Konbuyu başlatan Gülşen555
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Alparslan💙

Gülşen555

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar 14 + 4 um 3 li tarama testinde ne yapılıyor kan veriyormuyuz çok merak ediyorum daha cinsiyetimiz belli olmadı afacan bütün kontrollerde sırtını döndü hiç göstermedi ya

birprensannesi

Kayıtlı Üye
rank
Bu testlerin yanılma payı olduğundan güvenilir olduğuna inanmıyorum. Herhangi bir terslik durumunda farklı bir hastanede kontrol olun derim. Yengemin yeğeni hasta doğacak demişlerdi bu testlerden dolayı fakat sağlıklı doğdu. Gelinin psikolojisi bozulmuş ve neredeyse doğurmak bile istememiş çocuğunu. Fakat ikna etmişler kadını. Bütün hamileliği morali bozuk geçirmiş ama Allah'ın işine bakın ki sağlıklı doğdu bebek. Şuan 5 yaşında. Bu olayı duyduğumdan beri bu testlere itibar edemiyorum. Bende o yüzden yaptırmamıştım hamileliğimi moralmen bitik geçirmemek için. Doktorum saygı duydu düşünceme. Bazı doktorlar bu hata paylarından bahsetmiyor. Yaptırılacak ise herhangi bir terslikte başka bir yerde test tekrarı daha doğru sonuçlar elde edilmesini sağlayabilir.

Anne Adayı

Kayıtlı Üye
rank
Selam kızlar 14 + 4 um 3 li tarama testinde ne yapılıyor kan veriyormuyuz çok merak ediyorum daha cinsiyetimiz belli olmadı afacan bütün kontrollerde sırtını döndü hiç göstermedi ya
Kuzum ben yapmadım o testi.. yani sıkıntı çıksada aldırmayacaktım o yüzden öqrenip de hamileleqimi üzüntüyle qeçirmek istemedim.. o yüzden hiç bir testi yaptırmadım ki zaten %100 qerçeklik payı yok.. doktorun kemik yapısından da yorumlamadı mı..

Alparslan💙

Kayıtlı Üye
rank
2li test yapıldı mı canım o riskli çıkarsa 3lü yapılıyor diye biliyorum ben sadece 2li yaptırmıştım kan alarak yapıyorlar ama yanılma payıda oluyor bilgin olsun eğer ters bir durum olursa nifty testi yaptırabilirsin

Tüm sayfalar yüklendi.