Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhaba, aranızda 3. Sezeryanı olan varmı ve nasıl geçti. Doğumum yaklaşıyor bi kaç kişiden duydum diğerlerine göre daha zormuş sizede sormak istedim.
Arkadaşlar merhaba, aranızda 3. Sezeryanı olan varmı ve nasıl geçti. Doğumum yaklaşıyor bi kaç kişiden duydum diğerlerine göre daha zormuş sizede sormak istedim.
20gun oldu 3 sezeryan oldum hic kolay olmadi zor diktiler kanamam oldu ve hala duzelemedim ama herkes ayni olcak die bisey yok tanidigim 4 sezeryan olan var gayet rahat oldu oyuzden kisiden kisiye degisiyo bence bide yas la alakali gencsen kolay atlatiyosun
Benimde üçüncü sezeryan olacak son 25 gün hem çok heyecanlı hem de korkuyorum ama korkuyla kendimi strese sokup bebegimide üzmek istemiyorum sende korkma ne kadar zor olsada sonu değer