3 yaş çocuğu olanlar bakabilir misiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep'in annesii tarafından oluşturulan 3 yaş çocuğu olanlar bakabilir misiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 836 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 3 yaş çocuğu olanlar bakabilir misiniz
Konbuyu başlatan Zeynep'in annesii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep'in annesii

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar kızım 3 yaşında öncelerinde renkleri biliyordu şimdi kırmızı rengi soruyorum bilmiyorum diyor maviye bazen kırmızı diyor bazen bilmiyorum diyor eşim normal diyor ama ben çok kafaya takıyorum bu durum normal mi ben mi evham yapıyorum acaba

A

Aysel Xələfova

Guest
Normal canım sık sık Çalış başlaracakdır benim Oğlumda öylə 1 gün alında kalıyor sonra unutuyor ben hep evde kendim ders geçiyorum

yojjimbo

Kayıtlı Üye
rank
önceleri renkleri biliyordu dediğiniz ne kadar bir süre o önemli . çocuk 6 ay boyunca bütün renkleri tamamen biliyor ve bi anda öğrenme gerilemesi yaşıyorsa sorun vardır. Ama bir hafta bir aydır yeni öğrenmeye başlamış öğrenme sürecinde unutuyorsa normaldir.

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
önceleri renkleri biliyordu dediğiniz ne kadar bir süre o önemli . çocuk 6 ay boyunca bütün renkleri tamamen biliyor ve bi anda öğrenme gerilemesi yaşıyorsa sorun vardır. Ama bir hafta bir aydır yeni öğrenmeye başlamış öğrenme sürecinde unutuyorsa normaldir.
Ya bir süre veremem ama 1 ay 1 hafta gibi bir süreden daha uzun sadece mavi ve kırmızıyı bilmiyor diğer renkleri biliyor sadece bu ikisinde bir sıkıntı var

yojjimbo

Kayıtlı Üye
rank
öğrenmesinde sorun yoksa genel olarak, bir süre daha bekleyip renk körlüğü için göz doktoruna danışabilirsiniz.

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
öğrenmesinde sorun yoksa genel olarak, bir süre daha bekleyip renk körlüğü için göz doktoruna danışabilirsiniz.
Bende öyle birşey olabilir mi diye düşündüm artık o kadar çok soruyorum ki çocuk bildiği renkleri bile bilmiyorum demeye başladı o yüzden renk sormayı bıraktım biraz unutsun tekrar başlayacağım

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Evet benim çocuğum da sarıya kırmızı diyip duruyor 3 yaşına çok az kalda ama sarıyı esikden bilirdi şimdilerde canı neye ne demek isterse öyle diyor😅 normal bir durum endişelenmeye ihtiyaç yok😊
Teşekkür ederim şükür öğrendi ama çocukta travma oldu sanırım her gördüğü kırmızı da anne bu hangi renkti diyor 😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar