Sorum var 💥

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan 💥 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 643 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 💥
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar hayırlı akşamlar şu son günlerde sürekli gözüm kararıyor ve başım dönüyor kafamı kaldıramıyorum bile o anda öylece kalıyorum vede ani sıcak basması oluyor nefesim daralıyor sebebi nedir acaba yaşayan var mı?
Bende gebelikte hep öyle olurdum kansızlıktan dolayı sürekli bayılırdım tahlil yaptır kansızlık varsa ondan oluyor

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar hayırlı akşamlar şu son günlerde sürekli gözüm kararıyor ve başım dönüyor kafamı kaldıramıyorum bile o anda öylece kalıyorum vede ani sıcak basması oluyor nefesim daralıyor sebebi nedir acaba yaşayan var mı?
Kuzum kansızlık ve vitamin eksikliği yüzünden olur ayritytten kafeinden uzan dur bir süre .

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Bende gebelikte hep öyle olurdum kansızlıktan dolayı sürekli bayılırdım tahlil yaptır kansızlık varsa ondan oluyor
Evet canım doktor depoların komple boşalmış dedi demekki ondan teşekkür ederim😘💕
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kuzum kansızlık ve vitamin eksikliği yüzünden olur ayritytten kafeinden uzan dur bir süre .
Kahvesiz yapamıyorum valla canım çay hiç içmem de kansızlık vitaminsizlik ne ararsan var

Son düzenleme:

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Evet canım doktor depoların komple boşalmış dedi demekki ondan teşekkür ederim😘💕

Kahvesiz yapamıyorum valla canım çay hiç içmem de kansızlık vitaminsizlik ne ararsan var
Kahve çok sıkıntı kuzum ya benden sana tavsiye günde bir fincandan fazla içme derim

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Geçmiş olsun canım , düşük tansiyon ve kansızlıktan dolayı oluyordur, öyle olduğunda biraz uzan ve ayağının altına iki tane yastık koy dinlen biraz tansiyonun düzelir canım g

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun birtanem kansilim vitamin eksikliği olabilir tahlil yaptir
Geçen gün Doktorum istedi canım yaptırdım depoların komple boşalmış dınlen dedi ilaç yazdı ev iş güç hamilelik çocuk nasıl dinleneyim,😩

Geçmiş olsun canım , düşük tansiyon ve kansızlıktan dolayı oluyordur, öyle olduğunda biraz uzan ve ayağının altına iki tane yastık koy dinlen biraz tansiyonun düzelir canım g
Evet canım tansiyonum çok düşüyor o yüzden hemen olduğum yere çöküyorum

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Geçen gün Doktorum istedi canım yaptırdım depoların komple boşalmış dınlen dedi ilaç yazdı ev iş güç hamilelik çocuk nasıl dinleneyim,😩

Ay kuzum kıyamam sana ya 😔 bilirim çok zor oluyor ama yapacak bişey yok helede çocuk varsa , kansızlık yüzünden tansiyon düşüyor canım ben altı yedi yıldır uğraşıyorum 🤦 rabbim acil şifalar versin , dikkat et kendine bolca dinlen yorma kendini bide sabahları bir iki kaşık keçiboynuzu pekmezi yemen lazım iyi gelir canım

Tüm sayfalar yüklendi.