Sorum var 💥

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aleyna Yavuz tarafından oluşturulan 💥 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 643 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 💥
Konbuyu başlatan Aleyna Yavuz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mariya🌼

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Ay kuzum kıyamam sana ya 😔 bilirim çok zor oluyor ama yapacak bişey yok helede çocuk varsa , kansızlık yüzünden tansiyon düşüyor canım ben altı yedi yıldır uğraşıyorum 🤦 rabbim acil şifalar versin , dikkat et kendine bolca dinlen yorma kendini bide sabahları bir iki kaşık keçiboynuzu pekmezi yemen lazım iyi gelir canım
Bende öyleyim canım kendimi bildim bileli hep kansızım ne yaparsam yapım düzelmiyor bekarken sabit 55 kiloydum şimdi hem kızı emziriyorum hem hamileyim 3 aylık 47 kiloyum kilo almam gerekirken veriyorum kızı bi türlü bıraktıramıyprum emzik niyetine kullanıypr sanki emzirirken böyle içim çekiliyor komple kaburgalarım falan bana bişey kalmıyor mecbur çöktüm valla ikinci de doğarsa 35 e kadar düşerim heralde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynen düşmüştür kendine dikkat et rica ederim🙂
❤❤❤

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Tansiyonun düşüyordur tuzlu ayran iç öyle olunca ve sol tarafına uzan

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 17. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık turp büyüklügünde.
Bebek eklemlerini ve iskelet sistemini kolayca hareket ettirir. kordon büyür, uzar ve daha kalın hale gelir. Bel ve bacak ağrılarını azaltmak için yarım topuklu ayakkabılar giymek gerekir. Rüya görmede artış olur. eğer amniyontez gerekli ise en uygun zaman
Bebeğinizin boyu yaklaşık 18 cm ağırlıgı 150 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Bende öyleyim canım kendimi bildim bileli hep kansızım ne yaparsam yapım düzelmiyor bekarken sabit 55 kiloydum şimdi hem kızı emziriyorum hem hamileyim 3 aylık 47 kiloyum kilo almam gerekirken veriyorum kızı bi türlü bıraktıramıyprum emzik niyetine kullanıypr sanki emzirirken böyle içim çekiliyor komple kaburgalarım falan bana bişey kalmıyor mecbur çöktüm valla ikinci de doğarsa 35 e kadar düşerim heralde
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

❤❤❤
Bende öyle canım altı yedi yıldır böyleyim, nişanlanmadan önce 68 kiloydum evlendikten bebek getirdik ten sonra 55 oldum 🥺 ikinci gebeliğim de dördüncü ayda kendimi tartığım da 63 kilo olmuştum düşükten sonra baya verdim şimdi kaç kiloyum bilmiyorum sürekli veriyorum 🤦 çok halsizim hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden 😑 canım hamilesin ya daha da zor oluyordur dikkat et kendine beslenmene özellikle

Tüm sayfalar yüklendi.