Sorum var 32 +4 gebelikte sancı olması normal mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sev M❤️S da tarafından oluşturulan 32 +4 gebelikte sancı olması normal mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 168 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 32 +4 gebelikte sancı olması normal mi
Konbuyu başlatan Sev M❤️S da
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sev M❤️S da

Doğa'm 💜

Kayıtlı Üye
rank
Devamlı olmuyor evet enfeksiyon var idrar da çıktı bir tane toz ilaç birde antibiyotik yazdı özür dilerim antibiyotik te dünden beri ishal yaptı içmeye devam etsem mi bıraksam mı bilemedim ya sizce ne yapmalıyım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Enfeksiyon için dediğim gibi bir tane toz ilaç birde antibiyotik verdiler kullanıyorum ama özür dilerim dünden beri de antibiyotik İshal yaptı karnım resmen gurulduyor o derece zararı olur mu acaba ne yapmalıyım bu durumda içmeye devam etmeli miyim sizce
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Erken doğum riskim detaylı ultrason da söylenmişti çocuğun suyu fazla olduğu için ama sonra dan kadın doğum doktoruma gittim yerine geldiğini suyu gayet yerinde dedi bu kontrolumde de sancı gördü hemen acile yönlendirme yaptı serum takıldı daha sonra tekrar nst çekildi iki küçük sancı çıktı idrar verdim enfeksiyon çıktı bu da yapıyor olabilir dedi bir tane toz ilaç birde antibiyotik yazdı özür dilerim antibiyotik İshal yaptı kullanmaya devam etsem mi bıraksam mı bilemedim ya sizce ne yapmalıyım
Prospektüsü oku orda yazar etkileri bunun cevabını en iyi doktordan alırsın çok geçmiş olsun

Tüm sayfalar yüklendi.