Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Devamlı olmuyor evet enfeksiyon var idrar da çıktı bir tane toz ilaç birde antibiyotik yazdı özür dilerim antibiyotik te dünden beri ishal yaptı içmeye devam etsem mi bıraksam mı bilemedim ya sizce ne yapmalıyım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Enfeksiyon için dediğim gibi bir tane toz ilaç birde antibiyotik verdiler kullanıyorum ama özür dilerim dünden beri de antibiyotik İshal yaptı karnım resmen gurulduyor o derece zararı olur mu acaba ne yapmalıyım bu durumda içmeye devam etmeli miyim sizce
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Erken doğum riskim detaylı ultrason da söylenmişti çocuğun suyu fazla olduğu için ama sonra dan kadın doğum doktoruma gittim yerine geldiğini suyu gayet yerinde dedi bu kontrolumde de sancı gördü hemen acile yönlendirme yaptı serum takıldı daha sonra tekrar nst çekildi iki küçük sancı çıktı idrar verdim enfeksiyon çıktı bu da yapıyor olabilir dedi bir tane toz ilaç birde antibiyotik yazdı özür dilerim antibiyotik İshal yaptı kullanmaya devam etsem mi bıraksam mı bilemedim ya sizce ne yapmalıyım