32 haftalık annişler bakabilir mi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esra Çınarrrr tarafından oluşturulan 32 haftalık annişler bakabilir mi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,972 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 32 haftalık annişler bakabilir mi
Konbuyu başlatan Esra Çınarrrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Aslihan48

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon var canım da üreme yok diye ilaç filan vermedi her hafta tahlil veriyorum bayağı düştü değerler pazartesi kontrolüm var bakalım ne dicek ilk bebegimde böyle birşey olmamıştı o 37 de gelmişti bu daha önce davranacak diye korktum açıkçası
Allah korusun canım korkma temkinli ol sen Gine de doktorunla sürekli iletişim halinde ol canımmm

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
32+4 deyim zaman zaman kasilmam oluyordu yaklaşık 20 dk da 2 kere sanki idrar yolundan aşağı doğru çok sert bir tekme gibi birşeyler oldu başına gelen var mı
32+3 deyim canım bende. Biraz, önce bende de oldu idrar yolundan aşşagı dogru Bi tekme yedimm sanırım 😀🤦‍♀️ Dün nts ye baglandım sancım çıkmadı şükür. Ara ara olması normalmiş ama kasılmaların. Rahim kendini doguma hazırlıyormuş canım.

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
32+3 deyim canım bende. Biraz, önce bende de oldu idrar yolundan aşşagı dogru Bi tekme yedimm sanırım 😀🤦‍♀️ Dün nts ye baglandım sancım çıkmadı şükür. Ara ara olması normalmiş ama kasılmaların. Rahim kendini doguma hazırlıyormuş canım.
İlk bebegimde olmadı böyle birşey şimdi oluyor rahim kendini doğuma hazırlıyorsa sevinmeliyim o zaman belki bu doğumum kolay olur 😕

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
İlk bebegimde olmadı böyle birşey şimdi oluyor rahim kendini doğuma hazırlıyorsa sevinmeliyim o zaman belki bu doğumum kolay olur 😕
Öyle demişlerdi bana kasılma olursa ara ara sancı olursa korkma rahim kendini doguma hazırlıyor demişlerdi. İnşallah öyledir kolay dogumumuz olur canım. Sende uzan dinlen ayaklarını yukarı kaldırarak yat.

A

Aslıhanyrlz

Guest
32+4 deyim zaman zaman kasilmam oluyordu yaklaşık 20 dk da 2 kere sanki idrar yolundan aşağı doğru çok sert bir tekme gibi birşeyler oldu başına gelen var mı
Benimde şuan 32+5 aynı şikayetle dün acile gittim açılma var diyip yatış verdiler doğum için ciğerlerinin gelişimine yardımcı iğneler kullanıyoruz şuanda umarım hepimiz saıkla kucağımıza alabiliriz

Aslihan48

Kayıtlı Üye
rank
Bende 32+4 de aynı hisle acile gittim 4 santim açılma olmuş ama erken olduğu için ciğerlerinin gelişimine yardımcı iğneler kullaniyoruz şuanlık açılmayı yavaşlatıyorlar umarım sağlıkla kucağımıza alabiliriz bebişlerimizi😊

Tüm sayfalar yüklendi.