33+4 corona

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Duruu tarafından oluşturulan 33+4 corona başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 567 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 33+4 corona
Konbuyu başlatan Duruu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gizemrüya

Duruu

Kayıtlı Üye
rank
Herkeze meraba bugün korona aşısı randevum var ama okadar kararsızım ki napicagimi bilmiyorum😞😞

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Herkeze meraba bugün korona aşısı randevum var ama okadar kararsızım ki napicagimi bilmiyorum😞😞
Bende olmayı düşünüyordum hatta gidip olcaktım ama görümcem litvanyada ona sordurmuştum nasılsa avrupa ülkesi diye orda sordu ve doğum olmadan aşı asla yapılmıyormuş başka bir rus arkadaşına sordu oda aynı şekilde önce bebeğe sahip olman lazım doğumdan önce asla olmuyor demiş yine kaldım ikilemde

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum git yaptır bak covid olan olana allah korusun bebeğe bisey olur diye korkuyosun ama.ayni risk aşı olmayıp covid olursan da geçerli ozaman da bebeğe ters etki yapabilir
Benm aile hekimim kesinlikle olmamam qerektqini söyledi bi bildqi olmasa doktr haliyle neden bastra bastra söylesinki. Onunda eşi cocuqu war. Kadın doqumcu doktrlar bile bize wurulsunlar denildiqi için wurunun diyoruz diyor. Saqlikcilara bile zorla wurdrdular. Okadar aşı aşı diyorlar qünluk neden 23bin 25bin wakalar oluyor oysa ülkenin çoqundan fazlası 1dozu oldu. Benim aklm hiç almıyor wakakar azalsa inancım olcak ama aksine dahada artıyor

M

Meleksu

Guest
Keşke asilarinizi bu zamana kadr olsaydiniz arkadaşlar. Ben iki çin bir alman oldum. Şuan yeni gebeyim doktorum 4. Önermedi. Önceki gebeliğimde de onermediler geç aşımı oldum önceden iki kaybim vardı nasıl bir etki göstereceğini bilmedigi için riske girmek istememişti. Sonra hemen oldum. Doktorunuza danışmadan yaptırmayın. Bende ilk.iki.asida.sikindi olmadi biontec ateş halsizlik yatağa düşürdü toparladım ama.hemem kovit ous gibi yan etki yapmıştı.

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Aynen kesinlikle biontec canım
Hangisinden olmayı dusunuyosun ben biontek doktorun ikiside onu öneriyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benm aile hekimim kesinlikle olmamam qerektqini söyledi bi bildqi olmasa doktr haliyle neden bastra bastra söylesinki. Onunda eşi cocuqu war. Kadın doqumcu doktrlar bile bize wurulsunlar denildiqi için wurunun diyoruz diyor. Saqlikcilara bile zorla wurdrdular. Okadar aşı aşı diyorlar qünluk neden 23bin 25bin wakalar oluyor oysa ülkenin çoqundan fazlası 1dozu oldu. Benim aklm hiç almıyor wakakar azalsa inancım olcak ama aksine dahada artıyor
Sen bilirsin cnm ne diyim🤷‍♀️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen bilirsin cnm ne diyim🤷‍♀️

Tüm sayfalar yüklendi.