33+4 günlük hamileyim ultrason 36 hafta çıkıyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zerda tarafından oluşturulan 33+4 günlük hamileyim ultrason 36 hafta çıkıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 506 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 33+4 günlük hamileyim ultrason 36 hafta çıkıyor
Konbuyu başlatan Zerda
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Berrazümra

Zerda

Kayıtlı Üye
rank
Doktorum bebeğin iki hafta onden gittiğin söyledi sizce ultrason haftasına goremi doğum olur yoksa kendi haftama goremi ??

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Doktorum bebeğin iki hafta onden gittiğin söyledi sizce ultrason haftasına goremi doğum olur yoksa kendi haftama goremi ??
Bebeğin gelişimini tamamlamasına göre doğum olur 38 haftada tamamlamazda 40 haftada tamamlar gelişimini

Masalll

Kayıtlı Üye
rank
Benimkinde 3.4 gün önce 2500 dü doktor 1 buçuk hafta önde dedi sizin sorduğunuz sorunun cevabını bende merak ediyorum aslında doktor bana 38 de gelirsin 39 da doğumun olur dedi erken olmasın dedim yok demişti

Zerda

Kayıtlı Üye
rank
Benimkinde 3.4 gün önce 2500 dü doktor 1 buçuk hafta önde dedi sizin sorduğunuz sorunun cevabını bende merak ediyorum aslında doktor bana 38 de gelirsin 39 da doğumun olur dedi erken olmasın dedim yok demişti
Acaba benimde mi öyle olur ben istiyorum aslında hiç rahatım kalmadı çünkü kilosuda yuksek

Berrazümra

Kayıtlı Üye
rank
Benimde 10 gün önden gidiyor karın çevresi .sat göre mi olur doğum ? ultrasona göre mi doğar ? bende çok merak ediyorum

Tüm sayfalar yüklendi.