33 haftalık gebelik..

• Konbuyu başlatan Yağmur34
  • Toplam 11 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yağmur34 tarafından oluşturulan 33 haftalık gebelik.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,115 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 33 haftalık gebelik..
Konbuyu başlatan Yağmur34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk
Y

Yağmur34

Guest
Merhaba kızlar.
Hamileligimin başından beri,kalp çarpıntım oluyor hiç bir iş yapamiyorum dışarı çıkamıyorum birazcık yürüsem kalbim çarpıyor, nefesim kesiliyor,sırtımdan ter boşalıyor,midem bulanıyor. Bir cok test yapıldı çok şükür temiz. Benimle aynı olan varmı acaba.

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar.
Hamileligimin başından beri,kalp çarpıntım oluyor hiç bir iş yapamiyorum dışarı çıkamıyorum birazcık yürüsem kalbim çarpıyor, nefesim kesiliyor,sırtımdan ter boşalıyor,midem bulanıyor. Bir cok test yapıldı çok şükür temiz. Benimle aynı olan varmı acaba.
Geçmiş olsun canım kardiyolojiye göründün mü?

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar.
Canim aynı şikayetler bende de var bende ritim bozukluğu çıktı çok aşırı değil ama var yani yol yürürken yada iş yaparken evde falan oluyo kardoyolojiye görün mutlaka ihmal etme

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar.
Bende var canm kardolojiye gözüktm yüksek ritim bozukluğu çıktı mutlaka göster

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kardiyolojiye görünmedim ama kan ilacı kullanamadım sürekli kusuyordum kan degerlerim düşmüştü doktorum halsizlik ve carpinti kansizliktan oluyor dedi. Daha yeni kullanmaya başladim umarim düzelir.
İnşallah düzelir canım düzelmezse ihmal etme görün kardiyolojiye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kan ilacını bu haftaya kadar hiç kullanmadım mı?

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun kansızlıktan oluyormuş insalah düzelerim kan ilaci kullanamamistim bu vakte kadar yeni basladim 😟
Gecmis olsun canim benim kan degerlerim normalin de üstü çok iyi dedi doktor ama ailede kalp hastası çok olunca bizde de olması normal yani kontrole gidiyorum arada kardiyolojiye temiz cikiyo şükür kan ilacimida günlük alıyorum ben günde iki kere normal de de ben sabah aliyorum aç karnına oldugu için unutuyorum akşamları almayı da

Y

Yağmur34

Guest
İnşallah düzelir canım düzelmezse ihmal etme görün kardiyolojiye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kan ilacını bu haftaya kadar hiç kullanmadım mı?
Evet ilk gebeligimdede doktorun verdigi ilaclari agzima süremedim doguma kadar kustum ne ictiysem geri cikti.bu ikincide boyle oldu hala kusuyorum sabah ac karnina almaya basladim kusmamak icin kendimle savasiyorum.vitamin bile kullanamadim.beslenemiyorum.cok sukur bebek saglikli ama olan bana oluyor.

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Evet ilk gebeligimdede doktorun verdigi ilaclari agzima süremedim doguma kadar kustum ne ictiysem geri cikti.bu ikincide boyle oldu hala kusuyorum sabah ac karnina almaya basladim kusmamak icin kendimle savasiyorum.vitamin bile kullanamadim.beslenemiyorum.cok sukur bebek saglikli ama olan bana oluyor.
Kötüymüş seninki baya canım çok önemli ama o ilaçlar bebeğin gelişimi için kullanman gerekiyor hepsini. İçtikten sonra yarım saat durabilirsen faydası olur kana karışır o sürede ilaçlar sonrasında kussan da farketmez ama ihmal etme içmeye çalış

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar