Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
35 haftayim bende aşırı terliyorum oturduğum yerde. Sıcak basıyor hamilelikten dolayı canım tek değilsin bende de aynı dert birde benim ev felaket sıcak duramıyorum soğuk suyla yikaniyorum öle kendime geliyorum
35 haftayim bende aşırı terliyorum oturduğum yerde. Sıcak basıyor hamilelikten dolayı canım tek değilsin bende de aynı dert birde benim ev felaket sıcak duramıyorum soğuk suyla yikaniyorum öle kendime geliyorum
Bende öyle aynen kuzum en üst kat ev resmen yanıyor duş alıyorum ama.anlik ferahlama sonrası yine sıcak basmaları başlıyor neyse az daha dişimizi sikacaz kuzum az.kaldi gerçi bunun lohusalık dönemi de var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amiinn aynen benimki tam temmuz sonu Ağustos başı gibi olacak doğum. O zaman tam yazın ortası dahada zor olur durumum menopozlular gibi gezerim evde heralde
Bende öyle aynen kuzum en üst kat ev resmen yanıyor duş alıyorum ama.anlik ferahlama sonrası yine sıcak basmaları başlıyor neyse az daha dişimizi sikacaz kuzum az.kaldi gerçi bunun lohusalık dönemi de var
Haa haa malesef öyle olacak gibi sen dogurunca bende lohusa döneminde olurum kuzum bende öyle olurum büyük ihtimal
Ya kiyamam seninde az kaldı demi kuuzm .. Allah yardcimiz.olsun sonucu güzel.olsun ne diyelim
Ah ah senin ağırlık o zaman senden çıkmış olacak işte o bile yeter insana. Bebiş dışarda olur birde ona bakan olursa rahat rahat duş al gez belki o zaman bu ateş başkaları da son bulur
Ah ah senin ağırlık o zaman senden çıkmış olacak işte o bile yeter insana. Bebiş dışarda olur birde ona bakan olursa rahat rahat duş al gez belki o zaman bu ateş başkaları da son bulur