🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 267 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı 🥰
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Hayırlı akşamlar kızlar uzun süredir giremiyorum uygulamaya ama her zaman aklimdaydiniz ne yapıyorsunuz nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Hayırlı akşamlar kızlar uzun süredir giremiyorum uygulamaya ama her zaman aklimdaydiniz ne yapıyorsunuz nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
Ay gerçekten uygulama eskisi gibi degil ya kimse yok valla artik girmek istemiyorum eskidende çıkmak istemezdim tadi tuzu yok artik nasılsın gamze kardesin nasil napiyor kizi buyumusmu o neden girmiyor artik hulyada yok🙁

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Canım benim ne yapıyorsun nasılsın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ay gerçekten uygulama eskisi gibi degil ya kimse yok valla artik girmek istemiyorum eskidende çıkmak istemezdim tadi tuzu yok artik nasılsın gamze kardesin nasil napiyor kizi buyumusmu o neden girmiyor artik hulyada yok🙁
Aynen canım eskisi gibi katılım olmuyor benim vaktim oldugu kadar girebiliyorum çok şükür iyiyim Elif de kızı da iyi sen ne yapıyorsun nasılsın

Hayırlı akşamlar canım evet iyiyim canım evde çocuklarla uğraşıyorum sen nasılsın neler yapıyorsun
Allah kolaylık versin canım iyi bende şükür kızı uyutuyorum sen nasılsın

balkizim

Kayıtlı Üye
rank

Aynen canım eskisi gibi katılım olmuyor benim vaktim oldugu kadar girebiliyorum çok şükür iyiyim Elif de kızı da iyi sen ne yapıyorsun nasılsın

Gamze Ayşenur hülya Sümeyra Rukiye Hazal Alya ve bir kaç kişi daha var değer verdiğim sevdiğim hoş sohbetli arkadaşlar o yuzden bu uygulama yi bırakıyorum yoksa girmemde

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Gamze Ayşenur hülya Sümeyra Rukiye Hazal Alya ve bir kaç kişi daha var değer verdiğim sevdiğim hoş sohbetli arkadaşlar o yuzden bu uygulama yi bırakıyorum yoksa girmemde
Canımsın sende burda değer verdiğim insanlardan birisin ablam gibi 🥰

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank

Bende idare ediyorum valla ya cok fazla yoruluyorum gamze hamileyim biliyormusun:( elifin bebegini cok merak ediyorum ona mi benziyor adini ne koydu

Ayyyyy bak simdi şımardım adkmi görünce 🤣🤣🤣🤩🤩😘 sende cok
Değerlisin Gerçekten seni seviyorum ablammmmm😘😘😘😘🤩🤩🤩🤩🤩🤩🥰🥰🥰

Ayyyyy bak simdi şımardım adkmi görünce 🤣🤣🤣🤩🤩😘 sende cok
Değerlisin Gerçekten seni seviyorum ablammmmm😘😘😘😘🤩🤩🤩🤩🤩🤩🥰🥰🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar