Çoookkk aşırı stresliyim ve korkuyorum🙁
A Aysima Kayıtlı Üye Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 123 30 Aralık 2021 #1 Çoookkk aşırı stresliyim ve korkuyorum
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 30 Aralık 2021 #2 Aysima' Alıntı: Çoookkk aşırı stresliyim ve korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Son haftalar canim ben bile haftayi görünce heyecanlandim doğum sekli belli mi
Aysima' Alıntı: Çoookkk aşırı stresliyim ve korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Son haftalar canim ben bile haftayi görünce heyecanlandim doğum sekli belli mi
T Tecrübeli Anne Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 218 30 Aralık 2021 #3 Gün gecmicek gibi geliyo ama bi günde bitiyo merak etmeyin bi ay olucak ben kucağıma alali
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 30 Aralık 2021 #4 Hanif' Alıntı: Gün gecmicek gibi geliyo ama bi günde bitiyo merak etmeyin bi ay olucak ben kucağıma alali Genişletmek için tıkla ... Maşaallah canım darısı bize nasildi doğum şekli
Hanif' Alıntı: Gün gecmicek gibi geliyo ama bi günde bitiyo merak etmeyin bi ay olucak ben kucağıma alali Genişletmek için tıkla ... Maşaallah canım darısı bize nasildi doğum şekli
T Tecrübeli Anne Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 218 30 Aralık 2021 #5 Seda❤Hasan' Alıntı: Maşaallah canım darısı bize nasildi doğum şekli Genişletmek için tıkla ... Normal canim üçüncü bebisimdi
Seda❤Hasan' Alıntı: Maşaallah canım darısı bize nasildi doğum şekli Genişletmek için tıkla ... Normal canim üçüncü bebisimdi
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 30 Aralık 2021 #6 Hanif' Alıntı: Normal canim üçüncü bebisimdi Genişletmek için tıkla ... Suni sanci verildi mi canim bende normal düşünüyorum
Hanif' Alıntı: Normal canim üçüncü bebisimdi Genişletmek için tıkla ... Suni sanci verildi mi canim bende normal düşünüyorum
T Tecrübeli Anne Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 218 30 Aralık 2021 #7 Seda❤Hasan' Alıntı: Suni sanci verildi mi canim bende normal düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Sancısı gittim hastaneye ilk önce kendi sancim başlatıldı sonradan suni sanci verildi ağrım şiddetlendi diye 15 dk sürmedi zaten doğum yaptim
Seda❤Hasan' Alıntı: Suni sanci verildi mi canim bende normal düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Sancısı gittim hastaneye ilk önce kendi sancim başlatıldı sonradan suni sanci verildi ağrım şiddetlendi diye 15 dk sürmedi zaten doğum yaptim
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 30 Aralık 2021 #8 Aysima' Alıntı: Çoookkk aşırı stresliyim ve korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Korkma Kız bende çok heyecanlıyım
Aysima' Alıntı: Çoookkk aşırı stresliyim ve korkuyorum Genişletmek için tıkla ... Korkma Kız bende çok heyecanlıyım
T Tecrübeli Anne Kayıtlı Üye Katılım 30 Aralık 2021 Mesajlar 218 30 Aralık 2021 #9 Hanif' Alıntı: Sancısı gittim hastaneye ilk önce kendi sancim başlatıldı sonradan suni sanci verildi ağrım şiddetlendi diye 15 dk sürmedi zaten doğum yaptim Genişletmek için tıkla ...
Hanif' Alıntı: Sancısı gittim hastaneye ilk önce kendi sancim başlatıldı sonradan suni sanci verildi ağrım şiddetlendi diye 15 dk sürmedi zaten doğum yaptim Genişletmek için tıkla ...
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 30 Aralık 2021 #10 Hanif' Alıntı: Sancısı gittim hastaneye ilk önce kendi sancim başlatıldı sonradan suni sanci verildi ağrım şiddetlendi diye 15 dk sürmedi zaten doğum yaptim Genişletmek için tıkla ... Anladım canim insaallah kolay doğum olur bizimkilerde hakkımızda hayırlısı olsun
Hanif' Alıntı: Sancısı gittim hastaneye ilk önce kendi sancim başlatıldı sonradan suni sanci verildi ağrım şiddetlendi diye 15 dk sürmedi zaten doğum yaptim Genişletmek için tıkla ... Anladım canim insaallah kolay doğum olur bizimkilerde hakkımızda hayırlısı olsun