36 haftaligim korona oldum 😪
İ İklim Kayıtlı Üye Katılım 13 Kasım 2021 Mesajlar 859 9 Ocak 2022 #2 Bahoo' Alıntı: 36 haftaligim korona oldum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kolayca atlatirsin insalah bol bol meyve tüket hergun sıcak duş al turşu suyu ic sarımsak ye kolayca atlatirsin umarım
Bahoo' Alıntı: 36 haftaligim korona oldum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun kolayca atlatirsin insalah bol bol meyve tüket hergun sıcak duş al turşu suyu ic sarımsak ye kolayca atlatirsin umarım
Sibelita Kayıtlı Üye Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 1,314 9 Ocak 2022 #3 Geçmiş olsun ,Rabbim acil şifa versin
Helin in annesi Kayıtlı Üye Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 2,341 9 Ocak 2022 #4 Bahoo' Alıntı: 36 haftaligim korona oldum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım bol bol c vitamini Al sağlıklı şeyler ye inşallah çabuk atlatırsın
Bahoo' Alıntı: 36 haftaligim korona oldum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım bol bol c vitamini Al sağlıklı şeyler ye inşallah çabuk atlatırsın
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 9 Ocak 2022 #5 Geçmiş olsun canım benim belirtilerin neydi
B Bahoo Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 47 9 Ocak 2022 #6 İklim' Alıntı: Geçmiş olsun kolayca atlatirsin insalah bol bol meyve tüket hergun sıcak duş al turşu suyu ic sarımsak ye kolayca atlatirsin umarım Genişletmek için tıkla ... Aminnn insallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 9 Ocak 2022 Nur123' Alıntı: Geçmiş olsun canım benim belirtilerin neydi Genişletmek için tıkla ... Cok kotu grib hapsirmakdan karnim.cok agriyo..
İklim' Alıntı: Geçmiş olsun kolayca atlatirsin insalah bol bol meyve tüket hergun sıcak duş al turşu suyu ic sarımsak ye kolayca atlatirsin umarım Genişletmek için tıkla ... Aminnn insallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 9 Ocak 2022 Nur123' Alıntı: Geçmiş olsun canım benim belirtilerin neydi Genişletmek için tıkla ... Cok kotu grib hapsirmakdan karnim.cok agriyo..
H Heyatim Kayıtlı Üye Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 1,535 9 Ocak 2022 #7 Bahoo' Alıntı: 36 haftaligim korona oldum Genişletmek için tıkla ... Gecmiw olsun canim rabim yardimcin olsun caliwdiqin qederi ile bolca su cay limonlu su ic bide c vitamini kabul et
Bahoo' Alıntı: 36 haftaligim korona oldum Genişletmek için tıkla ... Gecmiw olsun canim rabim yardimcin olsun caliwdiqin qederi ile bolca su cay limonlu su ic bide c vitamini kabul et
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 9 Ocak 2022 #8 Bahoo' Alıntı: Aminnn insallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 9 Ocak 2022 Cok kotu grib hapsirmakdan karnim.cok agriyo.. Genişletmek için tıkla ... Grip ve hapşırık mı belirtileri sadece çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Bahoo' Alıntı: Aminnn insallah Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 9 Ocak 2022 Cok kotu grib hapsirmakdan karnim.cok agriyo.. Genişletmek için tıkla ... Grip ve hapşırık mı belirtileri sadece çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum
Y Yaseminn Kayıtlı Üye Katılım 25 Kasım 2021 Mesajlar 83 9 Ocak 2022 #9 Bahoo' Alıntı: 36 haftaligim korona oldum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım bende oldum yarın doğum var Allah'ım izniyle İnşaallah
Bahoo' Alıntı: 36 haftaligim korona oldum Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım bende oldum yarın doğum var Allah'ım izniyle İnşaallah
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 9 Ocak 2022 #10 Geçmiş olsun canım Bahoo' Alıntı: 36 haftaligim korona oldum Genişletmek için tıkla ...