Sorum var 37+5 yatış verildi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan 37+5 yatış verildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,944 kez görüntülenmiş, 343 yorum ve 31 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 37+5 yatış verildi
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba güzel annisler aranızda bilenler vardır bugün kontrol vardı saat 11.30 gibi kontrol yapıldı doktora bebeğin suyunun geçen hafta sınırda olduğunu dediklerini söyledim ve tekrar suyuna baktı alttan muayne etti açılma yok ama tedbir amaçlı yatiralim dedi şuan yatış yapıldı yarım saat önce ultrasonda doktor bebeğin suyunun az ama bebeğe yeterli olacağını her ihtimale karşı gözlem altında tutulmam gerektiğini söyledi. Alttan muayne dedildi aynı anda ve açılma olmadığını dediler nst ye bağlıyım hafif hafifa sancım var 4 dkk önce tekrar muayne dedildim alttan ve 2 cm lik açılma olmuş açılmaya baslamis doktor ilk gebelik yavaş açılır dedi ama yarım saatte 2 cm açılma olması ne kadar normal bilmiyorum 🤭🤭.

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Hadi kuzum inşallah vakti saatinde sağlıcakla al kucağına güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah kuzum açılma devam etsin diye dua ediyorum resmen sizde dua edin sağ salim alayım kucağıma 🤲🏻

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel annisler aranızda bilenler vardır bugün kontrol vardı saat 11.30 gibi kontrol yapıldı doktora bebeğin suyunun geçen hafta sınırda olduğunu dediklerini söyledim ve tekrar suyuna baktı alttan muayne etti açılma yok ama tedbir amaçlı yatiralim dedi şuan yatış yapıldı yarım saat önce ultrasonda doktor bebeğin suyunun az ama bebeğe yeterli olacağını her ihtimale karşı gözlem altında tutulmam gerektiğini söyledi. Alttan muayne dedildi aynı anda ve açılma olmadığını dediler nst ye bağlıyım hafif hafifa sancım var 4 dkk önce tekrar muayne dedildim alttan ve 2 cm lik açılma olmuş açılmaya baslamis doktor ilk gebelik yavaş açılır dedi ama yarım saatte 2 cm açılma olması ne kadar normal bilmiyorum 🤭🤭.
Canım benim zamanın gelmişti artık küçük paşamiz yine iyi dayandı 😇 bugün veya en geç yarın doğumun başlayabilir kuzum 2 cm açılmadan sonra devamı saat başı gelebilir güzel haberlerini bekliyoruz 🥰

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Canım benim zamanın gelmişti artık küçük paşamiz yine iyi dayandı 😇 bugün veya en geç yarın doğumun başlayabilir kuzum 2 cm açılmadan sonra devamı saat başı gelebilir güzel haberlerini bekliyoruz 🥰
İnşallah kuzum kilosu 3260 olmuş 38 hafta ile uyumlu 🤭🤭 açılma devam etsin diye dua ediyorum belim çıkacak gibi ağrıyor 🤦🏻‍♀️😔

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlısı ne ise o olsun kuzum ikiniz içinde benimde kontrol vardı bugün ntsde sancım cikiyo ama acilmam yok bebeğin sag bobreginde genişleme çıkmış az kala doğuma alacaklardı nasıl panik yapdim :)) Kayra bebekde yusuf Alp bebrk gibi aceleciler sanırım yatış verilmesi iyi olmuş tedbir amaçlı benide yatirmislardi bı gece rabbim gönlüne göre versin sağlıkla sıhhatle alalım yavrularımızı kucagimiza

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Hayırlısı ne ise o olsun kuzum ikiniz içinde benimde kontrol vardı bugün ntsde sancım cikiyo ama acilmam yok bebeğin sag bobreginde genişleme çıkmış az kala doğuma alacaklardı nasıl panik yapdim :)) Kayra bebekde yusuf Alp bebrk gibi aceleciler sanırım yatış verilmesi iyi olmuş tedbir amaçlı benide yatirmislardi bı gece rabbim gönlüne göre versin sağlıkla sıhhatle alalım yavrularımızı kucagimiza
Benim de ilk açılma yoktu yarım saat içinde 2 cm açılma oldu bende anlamadim . Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin canım 🤲🏻
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Genişleme sorun yaratmıyor demi balım

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Hiç belli olmaz yusufumda gelebilir dua ediyorum az daha dursun karnimda diye ama nasip bu işler hayırlısı insallah

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar