Sorum var 37+5 yatış verildi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan 37+5 yatış verildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,952 kez görüntülenmiş, 343 yorum ve 31 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 37+5 yatış verildi
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Zeynepkoroglu42

Kayıtlı Üye
rank
Yaaa benim de bugün 37+5 sancım falan da yok korkuyorum valla evde tek başına doğururum diye erken değil mi yatış için
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kayranin annesi sensin demi postu açan kızz hani beraber doğuracaktık 😂😂😂

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
Benim de ilk açılma yoktu yarım saat içinde 2 cm açılma oldu bende anlamadim . Rabbim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin canım 🤲🏻

Genişleme sorun yaratmıyor demi balım
Yok kuzum başka bı dokdor arkadaşına sordu normal dedi ama ben tedirgin oldum dogdukdan sonra çocuk dokdoruna soylicez takip edilcek dogumdan sonra kaybolabilirmis sunnet gerekebilir dedi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Yok kuzum başka bı dokdor arkadaşına sordu normal dedi ama ben tedirgin oldum dogdukdan sonra çocuk dokdoruna soylicez takip edilcek dogumdan sonra kaybolabilirmis sunnet gerekebilir dedi
İhmal etme aynen doktor su testind pozitif dedi o ne oluyor acaba belim çok ağrıyor

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
K
Merhaba güzel annisler aranızda bilenler vardır bugün kontrol vardı saat 11.30 gibi kontrol yapıldı doktora bebeğin suyunun geçen hafta sınırda olduğunu dediklerini söyledim ve tekrar suyuna baktı alttan muayne etti açılma yok ama tedbir amaçlı yatiralim dedi şuan yatış yapıldı yarım saat önce ultrasonda doktor bebeğin suyunun az ama bebeğe yeterli olacağını her ihtimale karşı gözlem altında tutulmam gerektiğini söyledi. Alttan muayne dedildi aynı anda ve açılma olmadığını dediler nst ye bağlıyım hafif hafifa sancım var 4 dkk önce tekrar muayne dedildim alttan ve 2 cm lik açılma olmuş açılmaya baslamis doktor ilk gebelik yavaş açılır dedi ama yarım saatte 2 cm açılma olması ne kadar normal bilmiyorum 🤭🤭.
Kuzum Kayra bey iyice sabırsızlanıyor demek ki hastanede kalman sizin için daha iyi olur doktorların gözü üstünde sonuçta acil bı durum da hemen müdahale ederler. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip eylesin.🙏 Dualarım seninle 🤲

Okyanusgülü

Kayıtlı Üye
rank
İhmal etme aynen doktor su testind pozitif dedi o ne oluyor acaba belim çok ağrıyor
Valla bende ilk defa duydum kuzum suyun azlığı yada fazlaligimi acaba ya benim yalancı sancılarim var zaten o bel ağrısını sorma belimden kasıklarıma vuruyo bugün belki belli olur dedim normal dogummu sezeryanmi diye gene bişey demedi suyun iyi dedi

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Valla bende ilk defa duydum kuzum suyun azlığı yada fazlaligimi acaba ya benim yalancı sancılarim var zaten o bel ağrısını sorma belimden kasıklarıma vuruyo bugün belki belli olur dedim normal dogummu sezeryanmi diye gene bişey demedi suyun iyi dedi
Suyu geliyormuş kuzum doktora ağrı kesici verin bel ağrısı için dedim yok dogun sancısı onlar bebek krndini hazırlıyor dedi ağrı kesmek için ya duşa girersin yada platrs topu dedi

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba güzel annisler aranızda bilenler vardır bugün kontrol vardı saat 11.30 gibi kontrol yapıldı doktora bebeğin suyunun geçen hafta sınırda olduğunu dediklerini söyledim ve tekrar suyuna baktı alttan muayne etti açılma yok ama tedbir amaçlı yatiralim dedi şuan yatış yapıldı yarım saat önce ultrasonda doktor bebeğin suyunun az ama bebeğe yeterli olacağını her ihtimale karşı gözlem altında tutulmam gerektiğini söyledi. Alttan muayne dedildi aynı anda ve açılma olmadığını dediler nst ye bağlıyım hafif hafifa sancım var 4 dkk önce tekrar muayne dedildim alttan ve 2 cm lik açılma olmuş açılmaya baslamis doktor ilk gebelik yavaş açılır dedi ama yarım saatte 2 cm açılma olması ne kadar normal bilmiyorum 🤭🤭.
Geçmiş olsun canım hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
K

Kuzum Kayra bey iyice sabırsızlanıyor demek ki hastanede kalman sizin için daha iyi olur doktorların gözü üstünde sonuçta acil bı durum da hemen müdahale ederler. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim sağlıkla hayırla kavuşmayı nasip eylesin.🙏 Dualarım seninle 🤲
Gelecek sanırım kuzum 2 cm açılma oldu yarım saatte susn sancım var bebeğin suyu geliyormuş doktor ağrıların normal şuan doğuma hazırlıyor kendini dedi

Geçmiş olsun canım hayırlısı ile sağlıkla gelsin inşallah
Allah razı olsun kuzum inşallah dua edin bol bol olur mu

Yaaa benim de bugün 37+5 sancım falan da yok korkuyorum valla evde tek başına doğururum diye erken değil mi yatış için

Kayra hızlı davranıyor kuzum ne yapayım 😂😂

Son düzenleme:

ASlan_anası

Kayıtlı Üye
rank
İkimiz tarihler aynı canım hayırlısıyla gelsin bebis Rabbim yardımcın olsun bende kontrole geldim 1 saattir sıra bekliyorum valla beklerken sancım oldu 😄😄

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar