Sorum var 37+5 yatış verildi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan 37+5 yatış verildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,961 kez görüntülenmiş, 343 yorum ve 31 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 37+5 yatış verildi
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Sümeyraaa🤍

Kayıtlı Üye
rank
Öyle tabi canım hayırlısı allahdan insallah kayracık sana çok zahmet vermeden gelsin kucağına oy yerim ben onlari benimki ne kadar tatlı biselerki rabbim bız kadınlara okadar ağrıyı sanciyi cekdirebilme gücü veriyo sonsuz şükürler
aynen öyle
İşte sancıyi doğru düzgün hissetmiyorum 🤦🏻‍♀️ doktor bir defere yükseltti suni sancıyi orda kalsın dedi şuan o değerde ilerliyor az da olsa sancı veriyor ama çok değil. Sordum ne olur açılma devam etmezse diye ya suni sancıyi daha çok artttirirlsr yada sezeryans alırlar dedi hemşire uzman doktor bilir sadece diyor 😓
agrin çok varmı suni sancı pis çünkü 😖 Rabb'im yardımcın olsun canım 😍

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hakkinda hayırlısı olsun kuzum sancıyı hissetmiyorsan en son sezeryan alırlar herhalde sağlıklı olunda doğum şekli önemli değil 🌺
Şuan kemiklerim kırılıyor gibi 2. Seruma geçtiler 1. Suni sancı bitti aşırı sancım var annem masaj yapıyor doktorlar sancıya göre açılma olur diyorlar

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel annisler aranızda bilenler vardır bugün kontrol vardı saat 11.30 gibi kontrol yapıldı doktora bebeğin suyunun geçen hafta sınırda olduğunu dediklerini söyledim ve tekrar suyuna baktı alttan muayne etti açılma yok ama tedbir amaçlı yatiralim dedi şuan yatış yapıldı yarım saat önce ultrasonda doktor bebeğin suyunun az ama bebeğe yeterli olacağını her ihtimale karşı gözlem altında tutulmam gerektiğini söyledi. Alttan muayne dedildi aynı anda ve açılma olmadığını dediler nst ye bağlıyım hafif hafifa sancım var 4 dkk önce tekrar muayne dedildim alttan ve 2 cm lik açılma olmuş açılmaya baslamis doktor ilk gebelik yavaş açılır dedi ama yarım saatte 2 cm açılma olması ne kadar normal bilmiyorum 🤭🤭.
Aaa maşallah Allah kucağına kolaylıkla almayı nasip etsin inşallah bir avazda kurtul canım nasıl memnunmusun nasıl ilgileniyolarmı
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şuan kemiklerim kırılıyor gibi 2. Seruma geçtiler 1. Suni sancı bitti aşırı sancım var annem masaj yapıyor doktorlar sancıya göre açılma olur diyorlar
Çok acın olur ama kucağına alınca biticek herşey merak etme

Kübraeymenenes

Kayıtlı Üye
rank
Doktorlar sıvı kaybını önlemek için sıvı taktı antibiyotuk yapıldı şuan suni sancı verilecek bebeğin suyu geliyor 🥺 aşırı korkuyorum şuan
Canım hiç korkma açılman varsa suni süreyi kısaltıyor geçen hafta bende suni ile doğum yaptım suyum fazlaydı doktorum durumu çok güzel yönetti 3 saat için de doğum yaptım suyu fazla olduğu için en son patlattı 5 dk içinde doğum oldu kendine cesaret ver sonu güzel bitecek inşallah sağlıkla kucağına al 🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Aaa maşallah Allah kucağına kolaylıkla almayı nasip etsin inşallah bir avazda kurtul canım nasıl memnunmusun nasıl ilgileniyolarmı

Çok acın olur ama kucağına alınca biticek herşey merak etme
Bir şey diyim sağlık personelinden tut normal görevliye kadar hepsi bebej gibi bakıyor o kadar iyiler ki 😍😍

Canım hiç korkma açılman varsa suni süreyi kısaltıyor geçen hafta bende suni ile doğum yaptım suyum fazlaydı doktorum durumu çok güzel yönetti 3 saat için de doğum yaptım suyu fazla olduğu için en son patlattı 5 dk içinde doğum oldu kendine cesaret ver sonu güzel bitecek inşallah sağlıkla kucağına al 🥰
Kuzum bizim şu sıkıntı doktor şimdi geldi biz diyene kadar bir şey yeme de içme de dedi bunu niye söyledi 🥺

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba güzel annisler aranızda bilenler vardır bugün kontrol vardı saat 11.30 gibi kontrol yapıldı doktora bebeğin suyunun geçen hafta sınırda olduğunu dediklerini söyledim ve tekrar suyuna baktı alttan muayne etti açılma yok ama tedbir amaçlı yatiralim dedi şuan yatış yapıldı yarım saat önce ultrasonda doktor bebeğin suyunun az ama bebeğe yeterli olacağını her ihtimale karşı gözlem altında tutulmam gerektiğini söyledi. Alttan muayne dedildi aynı anda ve açılma olmadığını dediler nst ye bağlıyım hafif hafifa sancım var 4 dkk önce tekrar muayne dedildim alttan ve 2 cm lik açılma olmuş açılmaya baslamis doktor ilk gebelik yavaş açılır dedi ama yarım saatte 2 cm açılma olması ne kadar normal bilmiyorum 🤭🤭.
Aaa çok geçmiş olsun inşallah bir avazda kurtulursun ablam ❤️ dua et bol bol

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Bir şey diyim sağlık personelinden tut normal görevliye kadar hepsi bebej gibi bakıyor o kadar iyiler ki 😍😍

Kuzum bizim şu sıkıntı doktor şimdi geldi biz diyene kadar bir şey yeme de içme de dedi bunu niye söyledi 🥺
Cnm yeme içme önerilmiyor doğumdan önce ..

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar