Sorum var 37+5 yatış verildi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde AYŞENUR🦋 tarafından oluşturulan 37+5 yatış verildi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 31,972 kez görüntülenmiş, 343 yorum ve 31 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 37+5 yatış verildi
Konbuyu başlatan AYŞENUR🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Sancı odasına refakatçini aldilar mi anneni canim yaninda mı yoksa senden baska kimse odada yok mu😘
Annem var kuzum bir şey soracam şimdi garabti doğum gözü ile bakilmasa suni sancı filan vermezler demi boşa yada alttan açılma hızlı olsun diye ilaç 🤔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaaaa çok sevindim cnm bnm kayracik sağlıkla gelsin annesi anneler günü hediyesi olsun sana insallh balım rabbim kurtarsin 💛🤲🧿🎈🥰🥰🐣🐣🙏😍😍c

Çok sevindim cnm kayraciga sağlıkla kavusasin inşallah balım benimmm ,💯💋🤍🐣🥰😍🎈🧿dualarımız seninle
İnşallah gelirse teyzesi benimle oyun oynuyor diye korkuyorum🤦🏻‍♀️😂

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Maşaallah herşey güzel olacak kuzum 😍😍 az kaldı inşaallah 🤲

Annem var kuzum bir şey soracam şimdi garabti doğum gözü ile bakilmasa suni sancı filan vermezler demi boşa yada alttan açılma hızlı olsun diye ilaç 🤔

Garanti gözüyle bakılıyor artık kuzum doğum olmadan bırakmazlar 😍😍😍😍

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Maşaallah herşey güzel olacak kuzum 😍😍 az kaldı inşaallah 🤲

Garanti gözüyle bakılıyor artık kuzum doğum olmadan bırakmazlar 😍😍😍😍
Ah hadi inşallah kuzum 🤲🏻

Suni verdiyse Doğum yapacaksın bence

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank

Ekli dosyalar

• IMG_20220505_185818.jpg
    IMG_20220505_185818.jpg
    2.5 MB · Görüntüleme: 103
Merhaba güzel annisler aranızda bilenler vardır bugün kontrol vardı saat 11.30 gibi kontrol yapıldı doktora bebeğin suyunun geçen hafta sınırda olduğunu dediklerini söyledim ve tekrar suyuna baktı alttan muayne etti açılma yok ama tedbir amaçlı yatiralim dedi şuan yatış yapıldı yarım saat önce ultrasonda doktor bebeğin suyunun az ama bebeğe yeterli olacağını her ihtimale karşı gözlem altında tutulmam gerektiğini söyledi. Alttan muayne dedildi aynı anda ve açılma olmadığını dediler nst ye bağlıyım hafif hafifa sancım var 4 dkk önce tekrar muayne dedildim alttan ve 2 cm lik açılma olmuş açılmaya baslamis doktor ilk gebelik yavaş açılır dedi ama yarım saatte 2 cm açılma olması ne kadar normal bilmiyorum 🤭🤭.
Rabbim şimdiden yardımcın olsun kuzum Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla vaktinde kucağına almayı nasip etsin bebişini♥️🥰🤲🏻🌹

AYŞENUR🦋

Yönetici
Mod
rank
Rabbim şimdiden yardımcın olsun kuzum Rabbim sağlıcakla hayırlısıyla vaktinde kucağına almayı nasip etsin bebişini♥️🥰🤲🏻🌹
Amin kuzum Allah razı olsun 🤲🏻

Nedense saat 9 da bebek kucağında olacak gibi hissettim 🥰
Balım annemld senin dediğin tutttu gibi 😂😂 sende 37. Hafta Diyordun annem de kalbiniz temiz maşallah 😍. Ay inşallah kuzum onu kucağıma alayım direk foto atacam doğurdum diye 😍😍😍😂

Rabbim cümlemizi bir avazda melekleri ile kavuştursun 🤲🏻❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar