37 haftamızı geçtik😊 artık hergün rüyamda çoçuğumu görüyorum,ne zaman doğacaq diye düşünüyorum
S SevincM Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 28 12 Ekim 2022 #1 37 haftamızı geçtik artık hergün rüyamda çoçuğumu görüyorum,ne zaman doğacaq diye düşünüyorum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 12 Ekim 2022 #2 SevincM' Alıntı: 37 haftamızı geçtik artık hergün rüyamda çoçuğumu görüyorum,ne zaman doğacaq diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
SevincM' Alıntı: 37 haftamızı geçtik artık hergün rüyamda çoçuğumu görüyorum,ne zaman doğacaq diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
S SevincM Kayıtlı Üye Katılım 7 Mart 2022 Mesajlar 28 12 Ekim 2022 #3 Gamze Hümeyra' Alıntı: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Genişletmek için tıkla ... Çox teşekkür ederim
Gamze Hümeyra' Alıntı: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım Genişletmek için tıkla ... Çox teşekkür ederim
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,621 Konum Kırklareli 12 Ekim 2022 #4 SevincM' Alıntı: 37 haftamızı geçtik artık hergün rüyamda çoçuğumu görüyorum,ne zaman doğacaq diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah . Valla bende oğlumu görüyordum aynı rüyamda ki çocukla birebir doğdu
SevincM' Alıntı: 37 haftamızı geçtik artık hergün rüyamda çoçuğumu görüyorum,ne zaman doğacaq diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah . Valla bende oğlumu görüyordum aynı rüyamda ki çocukla birebir doğdu
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 12 Ekim 2022 #5 Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,588 12 Ekim 2022 #7 SevincM' Alıntı: 37 haftamızı geçtik artık hergün rüyamda çoçuğumu görüyorum,ne zaman doğacaq diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla al bebişini kucana inşallah canimm
SevincM' Alıntı: 37 haftamızı geçtik artık hergün rüyamda çoçuğumu görüyorum,ne zaman doğacaq diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Sağlıkla al bebişini kucana inşallah canimm
Ebuşşş Kayıtlı Üye Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 801 12 Ekim 2022 #8 SevincM' Alıntı: 37 haftamızı geçtik artık hergün rüyamda çoçuğumu görüyorum,ne zaman doğacaq diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Allah'm hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
SevincM' Alıntı: 37 haftamızı geçtik artık hergün rüyamda çoçuğumu görüyorum,ne zaman doğacaq diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Allah'm hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 12 Ekim 2022 #9 SevincM' Alıntı: 37 haftamızı geçtik artık hergün rüyamda çoçuğumu görüyorum,ne zaman doğacaq diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Insallah sag salim.kucagna.alirsin
SevincM' Alıntı: 37 haftamızı geçtik artık hergün rüyamda çoçuğumu görüyorum,ne zaman doğacaq diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Insallah sag salim.kucagna.alirsin
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,103 12 Ekim 2022 #10 SevincM' Alıntı: Çox teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Rica ederim kuzum