38 5 günlük hamileyim suyumda azalma varmış sizce ne zaman doğum olur
Ü Ünzile Kayıtlı Üye Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 3 19 Şubat 2021 #1 38 5 günlük hamileyim suyumda azalma varmış sizce ne zaman doğum olur
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 19 Şubat 2021 #2 Yani anlamadım suyun geldi mi ki nasıl azalma oluyo var diyelim doğuma almaları gerekmiyo mu aklımda deli sorular
Yani anlamadım suyun geldi mi ki nasıl azalma oluyo var diyelim doğuma almaları gerekmiyo mu aklımda deli sorular
Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,819 19 Şubat 2021 #3 Doğum zamanın gelmş ztn cnm doğuma kdr bol su iç havuç ye çoğalsın
A Asmin❤Asaf 🧕 Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 886 19 Şubat 2021 #4 Bol su ic cnm dogum belirtisi degil suyun azalmasi
Ü Ünzile Kayıtlı Üye Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 3 19 Şubat 2021 #5 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Yani anlamadım suyun geldi mi ki nasıl azalma oluyo var diyelim doğuma almaları gerekmiyo mu aklımda deli sorular Genişletmek için tıkla ... Smdi hastaneden geldim suyum çok az gelms ama yeterli dedi almadılar doğuma normal doğumu bekliycez dediler acilmam hiç yokmuş ama çok sancım var
elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Yani anlamadım suyun geldi mi ki nasıl azalma oluyo var diyelim doğuma almaları gerekmiyo mu aklımda deli sorular Genişletmek için tıkla ... Smdi hastaneden geldim suyum çok az gelms ama yeterli dedi almadılar doğuma normal doğumu bekliycez dediler acilmam hiç yokmuş ama çok sancım var
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 19 Şubat 2021 #6 Ünzile' Alıntı: Smdi hastaneden geldim suyum çok az gelms ama yeterli dedi almadılar doğuma normal doğumu bekliycez dediler acilmam hiç yokmuş ama çok sancım var Genişletmek için tıkla ... Hmm rabbim yardımcın olsun inşallah canm
Ünzile' Alıntı: Smdi hastaneden geldim suyum çok az gelms ama yeterli dedi almadılar doğuma normal doğumu bekliycez dediler acilmam hiç yokmuş ama çok sancım var Genişletmek için tıkla ... Hmm rabbim yardımcın olsun inşallah canm
Ü Ünzile Kayıtlı Üye Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 3 19 Şubat 2021 #7 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Hmm rabbim yardımcın olsun inşallah canm Genişletmek için tıkla ... Sağol canim
elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: Hmm rabbim yardımcın olsun inşallah canm Genişletmek için tıkla ... Sağol canim