Bir iki hafta önce bende aynı şeyi yaşamıştım bazı arkadaşlar hatırlar belki benim yaşım oranında 800 kadında bir görülmesi gereken test sonucu 77 kadında 1 olarak çıktı bende çok yüksek risk 26 yaşıma rağmen detaylı ultrasona girdim burun kemigini gördü ama yine de karnından su alalim felan dedi ben istemedim eşimde ne olursa olsun Allah'tan daha fazla riske sokma dedi bekliyoruz takdir Allah'ın bende de korku değilde bakabilir miyim acaba şüphesi vardi içimde inan şimdi düşünmüyorum bile artık ya doktora ne zaman gitsem her seferinde bir sıkıntı çıkarıyor daha geçen gün ultrasonda kafasını göremedi ofluyor pufluyor tepemde bende dayanamadım dedim ki bir sorun mu var yok ya çocuğun başına goremedim alttan muayene yapacağım dedi sinirlendim bende madem birşey yok neden söylemlerinizle sıkıntıya sokar hareketler yapıyorsunuz dedi baktirmadim doktora çıktım yani sorun olmayan şeyleri bile öyle dert ettiriyorlar ki insana resmen psikoloji bozmaktan başka birşey degil takma umruna da alma su aldirmayi düşünme bence derim aynı sorunları yaşayan biri olarak ne gelirse Allah'tan imtihan bize o en iyisini bilir