4. Sezeryan hamileyim

• Konbuyu başlatan Delal
  • Toplam 6 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Delal tarafından oluşturulan 4. Sezeryan hamileyim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 463 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 4. Sezeryan hamileyim
Konbuyu başlatan Delal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍
D

Delal

Guest
10 haftalık gebeyim. 3 sezeryanim var 4. Hamileliğimde karın ağrısı mide bulantısı çok fazla çekiyorum. Varmı benim gibi 4. Sezeryan gebeliği ( çok korkuyorum)

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
10 haftalık gebeyim. 3 sezeryanim var 4. Hamileliğimde karın ağrısı mide bulantısı çok fazla çekiyorum. Varmı benim gibi 4. Sezeryan gebeliği ( çok korkuyorum)
Canim Allah yardimcin olsun benm gorumcen ilk bebegini 6 aylik karninda ölmustu sezeryanla aldilar ,oda 4 sezeryan oldu 3 cocugu var su an ama 4.sezeyani doktorlar kabul etmiyodu 3. Ten fazlasi riskli ama son gebelikte gorumcem cok rahatsizlandi cigerleri falan agriyodu hergun hastanedeydi cok sukur dogurunca kurtuldu ,senin bulantilarin sezeryanla alakalimi bilmiyom ama her gebelik bi olmuyo ilkinde bulantin olmaz ikincisinde olur yada 3.sunde olur mide bulantisi hamileligin dogal akisi Allah yardimcin olsun 26 haftalik oldum hala midem bulaniyo hala ilac kullaniyom 😟

2 çocuk Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim Allah yardimcin olsun benm gorumcen ilk bebegini 6 aylik karninda ölmustu sezeryanla aldilar ,oda 4 sezeryan oldu 3 cocugu var su an ama 4.sezeyani doktorlar kabul etmiyodu 3. Ten fazlasi riskli ama son gebelikte gorumcem cok rahatsizlandi cigerleri falan agriyodu hergun hastanedeydi cok sukur dogurunca kurtuldu ,senin bulantilarin sezeryanla alakalimi bilmiyom ama her gebelik bi olmuyo ilkinde bulantin olmaz ikincisinde olur yada 3.sunde olur mide bulantisi hamileligin dogal akisi Allah yardimcin olsun 26 haftalik oldum hala midem bulaniyo hala ilac kullaniyom 😟
Zaten gebelikte karin agrisi olmadan bi gun gecmiyo cok siddetli veya kanama olmadigi durece karin agrilarida normal rahim buyuyo ya agri oluyo ,ki sende 3 tane sezeryanin var normal bence karin agrisi falan ,ama yinede bi doktorunu ara istersen

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Allah yardımcın olsun canım benim ikinci sezaryan biraz zor geçti 3 çocuk düşünmek bile istemiyorum Rabbim yar ve yardımcın olsun 🤲🤲

Tüm sayfalar yüklendi.