Kızlar 2 gün sonra 40 ımız çıkıyor elhamdulillah 🫶 Ne yapmam gerekiyor nasıl yapmalıyım kızlar hem anı olsun hem de adetlere uyalım diye 

Valla kuzum ben kızımın başını yıkarken 40 tas su döktüm başına besmele ile başka da bişey yapmadımKızlar 2 gün sonra 40 ımız çıkıyor elhamdulillah 🫶 Ne yapmam gerekiyor nasıl yapmalıyım kızlar hem anı olsun hem de adetlere uyalım diye![]()
Teşekkür ederim GamzeciğimmmmValla kuzum ben kızımın başını yıkarken 40 tas su döktüm başına besmele ile başka da bişey yapmadım
Bizde aynı şekil kızımda öyle yapmıştık canımValla kuzum ben kızımın başını yıkarken 40 tas su döktüm başına besmele ile başka da bişey yapmadım
Valla çok şeyler yapan var kuzum ama ben birşey yapmadım annem yıkadı bebeği oldu bittiKızlar 2 gün sonra 40 ımız çıkıyor elhamdulillah 🫶 Ne yapmam gerekiyor nasıl yapmalıyım kızlar hem anı olsun hem de adetlere uyalım diye![]()
Evet kuzum ben öyle yaptımBizde aynı şekil kızımda öyle yapmıştık canımöyle çıkarılıyormuş
![]()
Rica ederim kuzumTeşekkür ederim Gamzeciğimmmm![]()
Arkadaşların söylediğine ek olarak bizde de 40 çıkarmada hem bebek hem anne banyo yapar sonra yeni kıyafetler giyerler canımKızlar 2 gün sonra 40 ımız çıkıyor elhamdulillah 🫶 Ne yapmam gerekiyor nasıl yapmalıyım kızlar hem anı olsun hem de adetlere uyalım diye![]()