40 gunde bir adet

• Konbuyu başlatan Betul.93
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Betul.93 tarafından oluşturulan 40 gunde bir adet başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 512 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 40 gunde bir adet
Konbuyu başlatan Betul.93
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ....

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Yumurtlamaya bağlı bir durum kuzum bende 35 günde bir oluyordum 18 haftalık hamileyim

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Adetlerim cok gec oluyor benim gibi olan ve gebe kalan var mi acaba ?
Merhabalar benimde aynı şekilde 35 40 günde bir olurdu bazen de düzensiz olurdu özellikle hareketsiz olduğum dönemlerde. ben tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım fakat benim eşim de de bazı sorunlar vardı siz yine de Bi kadın doğumcuya genel Bi tarama yaptırın eğer ki hamile kalamayı deneyip uzun zamandır kalamadıysanız

?

....

Guest
Adetlerim cok gec oluyor benim gibi olan ve gebe kalan var mi acaba ?
Merhaba canım ben evlenmeden önce 40 günde bir adet görüyordum evlendikten sonra 35 günde bir görmeye başladım ve senin gibi düşünüp acaba Bi problem olabilir mi diye doktora gittim. Doktor yumurtalıkların rahmin tertemiz dedi ve bana yumurtlama günlerini takip etme çocuk düşünerek ilişkiye girme ve haftada en az iki istersen 12 kere ilişkiye girebilirsin alt sınır var üst sınır yok bunda dedi ayına hamile kaldım geç yumurtlamayla şuan 8 hafta 6 günlük hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah psikolojik olarak kendini sıkmaman çok önemli 40 günde bir adet olman yumurtlama olduğunu gösterir yine de için rahatlaması için Bi kadın doğuma gidebilirsin. Beni çok rahatlatmıştı doktorum

Tüm sayfalar yüklendi.