5haftalik

• Konbuyu başlatan Elekberova xanim
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elekberova xanim tarafından oluşturulan 5haftalik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 776 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 5haftalik
Konbuyu başlatan Elekberova xanim
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elekberova xanim
E

Elekberova xanim

Guest
Kizlar 5haftalik hamileyim 2ci hamileliyim ilk hamilelikde kise vardi cocuk yokdu icinde goturmek zorunda kaldim wimdide korkuyurum yine aynisi olursa deye aynisini yawayan varmi?2ci kes nasil oldu lutfen soyleyin

Aynurrrkk

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 5haftalik hamileyim 2ci hamileliyim ilk hamilelikde kise vardi cocuk yokdu icinde goturmek zorunda kaldim wimdide korkuyurum yine aynisi olursa deye aynisini yawayan varmi?2ci kes nasil oldu lutfen soyleyin
Bende yaşadım bos gebelik kese vardi kendisi yoktu ayrıca kimyasal gebelikte yaşadım onda da kese meşe hiç bise yoktu şimdi tekrar hamileyim 6+6 yarin doktora gideceğim inşallah yaşadıklarımı tekrar yaşamam bende senin gibi tedirginim ikimizinkide insallah yolunda gider hersey seni çok iyi anlıyorum.

Elekberova xanim

Kayıtlı Üye
rank
Bende yaşadım bos gebelik kese vardi kendisi yoktu ayrıca kimyasal gebelikte yaşadım onda da kese meşe hiç bise yoktu şimdi tekrar hamileyim 6+6 yarin doktora gideceğim inşallah yaşadıklarımı tekrar yaşamam bende senin gibi tedirginim ikimizinkide insallah yolunda gider hersey seni çok iyi anlıyorum.
Inwallah canm ikimizde iyi haber aliriz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar