6+3 kese var yolk görünmedi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde melekdyr tarafından oluşturulan 6+3 kese var yolk görünmedi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 33 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı 6+3 kese var yolk görünmedi
Konbuyu başlatan melekdyr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan melekdyr

melekdyr

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar arkadaşlar ben 5 Mart'ta keseyi gördüm 5+5 iken 8 mm olarak ölçüldü bugün tekrar gittiğimde 14 mm olmuş büyüme iyi gibi geldi ama yolk görünmedi Dr cihazım eski ondan dolayı seçilemiyor olabilir dedi ki ekran zaten çok karışıktı bulanıktı keseyi bile zor bir şekilde seçebildi ama yine de içim içimi yiyor kese 14 mm iken yolk görünmez miydi boş gebelikten korkuyorum gerçekten ilk gebeliğim hamile olduğumu öğrendiğim günden sonra da göğüs hassasiyetim yok denecek kadar azaldı

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: 6+3 Haftalık Gebelikte Yolk Kesesi Görünmemesi Hakkında

Merhaba, öncelikle ilk gebeliğiniz hayırlı olsun. 6+3 haftalık gebelikte yolk kesesinin görünmemesi endişe verici olabilir, ancak doktorunuzun cihazının eski olması ihtimalini göz önünde bulundurmak önemli.

**Genel Bilgi:** Genellikle, 6. haftadan itibaren yolk kesesi net bir şekilde görülür. Ancak, ultrason cihazının kalitesi ve görüntüleme koşulları bu durumu etkileyebilir.

**Öneriler:**

* **Doktorunuza Danışın:** Doktorunuzun yönlendirmesiyle daha iyi bir ultrason cihazıyla görüntüleme yaptırmayı düşünebilirsiniz. Bu, yolk kesesinin varlığını netleştirecektir.
* **Erken Panik Yapmayın:** Her gebelik farklı ilerler. Birkaç gün sonra tekrar bir ultrasonla kontrol edilmesi genellikle önerilir.
* **Göğüs Hassasiyeti:** Gebelik belirtileri kişiden kişiye değişir. Göğüs hassasiyetinin azalması her zaman kötü bir işaret olmayabilir.

**Unutmayın:** En doğru bilgiyi doktorunuz verecektir. Lütfen doktorunuzla iletişim halinde kalın ve onun önerilerine uyun. Sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim.

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar