Sorum var 6+5 te kalp atışı duyulur mu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde tasdemir.06 tarafından oluşturulan 6+5 te kalp atışı duyulur mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 396 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 6+5 te kalp atışı duyulur mu
Konbuyu başlatan tasdemir.06
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bager duha 👼🤍

tasdemir.06

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar tam 5 haftalıkken gittim henüz bebek yolk falan gözükmedi 10 gün sonra gel dedi 6+5 te randevum var size kalp atışı ve bebek görünür mü 🥹

M

M.D

Guest
Duyulur vajinadan bakılmasını tavsiye etmem yararlı bulmuyorum
Kızlar tam 5 haftalıkken gittim henüz bebek yolk falan gözükmedi 10 gün sonra gel dedi 6+5 te randevum var size kalp atışı ve bebek görünür mü 🥹
Ben şuan 9 haftalık ikiz bebeğe hamileyim öğrendiğimde 4 haftalıktı 5 haftadayken kesenin ikiside boş gözüküyordu. 7 haftalık kontrole gittiğimde hem kalp atışı duyuluyordu hemde bebekler gözüküyordu. İkizlerle birlikte 5 çocuğum var hepsindede vajinal kontrol edildim belirli bir aya kadar hiç bir sıkıntı da olmadı

Y

Yasemin1234

Guest
Ben de haftaya kalp atışı için gideceğim. 6+5.günüm olacak. İnşallah duyarız🙏Geçen hafta yolk kesesi ve bebeği gördük ama vajinal ultrasonla baktı. Üstten baktığında sadece kese minicik görünüyordu. Ben de vajinal bakmasını istemiyorum ama muhtemelen kalp atışı öyle duyulur çünkü daha çok küçük🥰bir de vajinal baktığında eşimi içeri almıyorlar eğer öyle bakarsa kalp atışını duyamayacak

Susamcık

Kayıtlı Üye
rank
Vajinal ultrasonun bir zararı yok stres yapma (üç kere vajinal ultrasonla bakıldı 👍🏼)eğer eşin göremez diye korkuyorsan video çek ben devlet hastanesinde hasta yakını almadıkları için video çekmiştim

Tüm sayfalar yüklendi.