6ayim bitiyor

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ASİL 'İN Annesi tarafından oluşturulan 6ayim bitiyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,130 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 6ayim bitiyor
Konbuyu başlatan ASİL 'İN Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Mayıs hazıran gibiyse dogum cok. Fazla alma canim yazın sicaktan zaten pek bisey giymiyor lar ben izmirdeyim nisanda olucak doğum 5 tane 03 ay çıtçıtlı body 4 alt üst takim 1 adet 10 lu hastane çıkışı 2 adet tulum şapka eldiven li set aldım gerisi 3-6 ay çıtçıtlı body 3-6 ay kısa kollu alt üst takim aldim 5 tane zaten oglandan kalma evde battaniye bollugu var sadece iki tane muslin örtü aldim agiz mendili falan takimlarda sapka var diye yedek almadim eldivende var ayriyeten 5 tane yenidoğan corap aldim iki tane de patik aldim o kadar dogsun ihtiyaç halinde yine almaya devam ederim dedim

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Mayıs hazıran gibiyse dogum cok. Fazla alma canim yazın sicaktan zaten pek bisey giymiyor lar ben izmirdeyim nisanda olucak doğum 5 tane 03 ay çıtçıtlı body 4 alt üst takim 1 adet 10 lu hastane çıkışı 2 adet tulum şapka eldiven li set aldım gerisi 3-6 ay çıtçıtlı body 3-6 ay kısa kollu alt üst takim aldim 5 tane zaten oglandan kalma evde battaniye bollugu var sadece iki tane muslin örtü aldim agiz mendili falan takimlarda sapka var diye yedek almadim eldivende var ayriyeten 5 tane yenidoğan corap aldim iki tane de patik aldim o kadar dogsun ihtiyaç halinde yine almaya devam ederim dedim
Brnimki galiba mayis a denk gelior

Muhammed'in Annesi

Oğullarım 👬
Mod
rank
Kizlar 7ci aya giricem bebgime yenidogan kac tane takim ,zıbın,corap sapka almam grekli dogduktan spnraki 6ci aya kadar .. r zaten dogduktan aonra Daha alicam buyudukce
Bende mayis haziran başı bekliyorum canım henüz kiyafet almadım, hastane çıkışı alırım yazlık alırım karişik 😍

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Brnimki galiba mayis a denk gelior
Cok fazla kışlık gibi seyler almana gerek yok o zaman canim ilk oglanda benim Nisan doğumlu ona bir suru sey almistim daha giydiremeden yaz geldi cogunu bir kere anca giydi o yüzden kiza sadece 5 er 5 er aldim sende oyle yap lazim olmasada her zaman alınıyor bebislere markete gittiggimde bile bi corap gorsem alirim hemen 🤷 dayanamıyorum ne yapayim 🥰

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Cok fazla kışlık gibi seyler almana gerek yok o zaman canim ilk oglanda benim Nisan doğumlu ona bir suru sey almistim daha giydiremeden yaz geldi cogunu bir kere anca giydi o yüzden kiza sadece 5 er 5 er aldim sende oyle yap lazim olmasada her zaman alınıyor bebislere markete gittiggimde bile bi corap gorsem alirim hemen 🤷 dayanamıyorum ne yapayim 🥰
Suan :3tane yenidoğan alt ust takim ve 5tane zibini var corap 10..tane sapka 6tane...kundagida 2tane var... eldiven2 tane... patik 2 tane var teyzem oruyor zaten yelekde 2tane var annemde alior zaten bataniyesinide aldik

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
Suan :3tane yenidoğan alt ust takim ve 5tane zibini var corap 10..tane sapka 6tane...kundagida 2tane var... eldiven2 tane... patik 2 tane var teyzem oruyor zaten yelekde 2tane var annemde alior zaten bataniyesinide aldik
Maşallah allahim giydirmeyi nasip etsin canim gerisini son ayda bakarsin hava durumu eksiklere gore alirsin yaza geliyor zaten birazda yazlik alırsın

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Ay kuzum bende 2 tane yenidoğan aldım,3 tane 0-3 aylık alt üst takımn 4 tane farklı farklı aylık zıbın 3 tane yazlık battaniye bir tane kalın battaniye aldım 3 tane çorap 4 tane eldiven ağız silme mendili 😍😍 görünce dayanamadım.anneanesi sağolsun oda kendi alıyor doğumda getirecek bir sürü şey

Tüm sayfalar yüklendi.