Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
7 gün var günüme 3 ay önce düşük yaptım. Bel ağrısı, kasik ağrısı, mide bulantısı, baş ağrısı, göğüslerde ağrı hassasiyet test yaptım çıkmadı fakat acaba adetime az kaldı diye mi yoksa hamile miyim?
Çok sevindim mucize lere İnan demistim Allah'ım şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin mümkün mü yazmışsın bana yeni gördüm canım çok sevindim ya Allah im iki aydır adet olmuyorsun belki de iki aylik
7 gün var günüme 3 ay önce düşük yaptım. Bel ağrısı, kasik ağrısı, mide bulantısı, baş ağrısı, göğüslerde ağrı hassasiyet test yaptım çıkmadı fakat acaba adetime az kaldı diye mi yoksa hamile miyim?
Ben adetime 3 4 gün önce kala yaptım aşırı bel agrım vardı bide aşırı duygusallık sinirlilik bu sebeple şüpelendim. Testi yaptım ilk başta silinik gibi oldu ablama koştum abla silinik bu sanırım bozuk dedim. Ablam saçmalama dur hamilesin netleşicek dedi. Netleşti kan verdim 3 haftalık hamilesin dediler. Megersem üstüne görmüşüm canım. İnşallah seninde Allahım Gönlüne göre verir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi