Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Canım doktorun söylemedi mi sana doğduktan sonra çabuk toparlıyorlar neden bu kadar kafana takıyorsun sağlığı yerinde olsunda çevremde küçük doğan çok bebiş var mama anne sütü veya ne verdilerse 1 ayda toparladı lar şükür
Ben doğum yapalı 50 gün oldu 38. haftada sezaryen oldum doktor bebek 3 haftadır kilo almıyor dedi 2500 kilosu ama sağlıklı dedi 2700 doğdu şimdide 4 kilo oldu emmeye başlayınca çok çabuk kilo alıyor bende çok üzülüyordum kilosu yok diye ama çabuk toparlıyor merak etme boşuna üzülmüşüm diyorum
En ufak sorunla bas edemezsen rabbim sana daha buyuk bi sorun verir şükretmeyi bil benim kizim erken dogdu 1 kilo bile yoktu simdi yasitlariyla ayni kiloda ven sukretmeyi bilemedim ilk hamileligimde rabbim yavrumu elimden aldi keske yaşasaydi da ben zayif olsaydi her doganin rizki varsa kilo hic onemli degil 1 kilo olmayan cocuk yasadiktan kilo hic onemli degil gercekten kendini strese sokupta karnindaki cocugunuda uzme saglikli olsun gününde dogsun hayirli bi evlat olsun gerisi hic onemli degil
Bence üzerine qitmemek qerek sen diyosun bebeqm bu kiloda o diyor bebeqm bu kiloda şu diyor bu kiloda kadinda annelik psikolojisyle benim bebeqm niye kilo almiyo diye üzülüp yakınabilir bence normal bisey bi coqumuz yasamstr bu durumu. Bazı yazilanlara katiliyrm benim oqlum 3bucuk kilo doqdu yawas kilo aliyrdu. Esimin kuzeninin benden 2 ay snra doqumu olmstu bebeqi 3kilo doqmustu benm oqlumdan daha toplu etli duruyordu
Canm niye üzülüyorsun ki benim yengem doğum yaptığında bebeği 1800 gramdi yaşamaz derdik su an çok güzel sağlıklı bi bebeği var benim kızımda doğduğunda 2500 gramdı
Kuzum sagligi yerinde olsun kiloyu sorun etme bide kesin belli olmaz ki ben kizimda doguma gittim doktor bana 3.750 gram dedi kilolu bebek dedi korktum nasil dogacak diye oglen dogum yaptim 3.500 kilo dogdu hani nerde 250 gramitakma kafana sagliklu olsun yeter
Sağlıklıca doğduğunda önemli değil canım daha doğunca öyle bi alırki merak etme hiç öyle düşüncelere de kapılma sen öldüğünde daha mı iyi olacak durumu annesiz bi bebek kilosu az doğmuş bi bebekten daha mı iyi yani bazen isterken insan gaflete kapılıyor daha hayırlı şeyler dile bebeğine dua et sağlıklı doğsun diye kalbini ferah tut gayet kiloyla doğup bi organında hastalık olması daha iyi değil emin ol
Beni dinle 24 yaşındayım ben dogdugumda, 5 kiloydum saglıklı dediler bana annem 16 yaşındaymış herşey yolundaymış ben taki 14 yaşindayken bir akşam nöbet geçirdim beni hastaneye yetiştirmişler zamanında bebekken havele geçirmişim doktor bilmezmiş epilepsi teşhisi koydular sen dua et saglıklı hiçte kilosu olmasın birdaha böyle konuşma şükret bende bir annenin kızıyım 14 yaşımdan beri annem diri diri mezarı giriyordu nöbet geçirdiğim zaman senede bir kere ölüyorum geri doktorlar beni diriliyor şükret anla diye bunları yazdım