Sorum var 8.haftada kanama

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Adanıranne tarafından oluşturulan 8.haftada kanama başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 47 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı 8.haftada kanama
Konbuyu başlatan Adanıranne
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Çağnurr

Adanıranne

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar. 8 haftalık hamileyim. Bu ikinci gebeliğim olduğu için ilk kontrolde biraz daha beklemek istemiştim ve henüz doktora gitmedim. Dün 5 litrelik bir su bidonunu kaldırdıktan sonra bir damla kadar kan gördüm. Sonrasında hiç devam etmedi, ağrım da yok. Benzer bir durum yaşayan oldu mu?

Çözüm
Merhaba kızlar. 8 haftalık hamileyim. Bu ikinci gebeliğim olduğu için ilk kontrolde biraz daha beklemek istemiştim ve henüz doktora gitmedim. Dün 5 litrelik bir su bidonunu kaldırdıktan sonra bir damla kadar kan gördüm. Sonrasında hiç devam etmedi, ağrım da yok. Benzer bir durum yaşayan oldu mu?
Mrb cnm bu zamanda larda dıkkat etmek gerek cnm yınede doktora görün sen belli olmaz kese de de kanama oluyor bazen yınede dıkkat et

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Mrb cnm bu zamanda larda dıkkat etmek gerek cnm yınede doktora görün sen belli olmaz kese de de kanama oluyor bazen yınede dıkkat et

Çözüm

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Merhaba öncelikle rukiyeninde dediği gibi şuan yerleşme aşamasında bebek oyüzden biraz dikkat etmen gerekir ama bir doktora görün yerleşme kanaması görmemişsen eğer oda olabilir

Tüm sayfalar yüklendi.