Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sakın korkma o bende de oluyo doktorum bebek buyudugu ıcın rahimde buyudugu ıcın normal. Ama sırt ustu yat eger gecmezse buyuk ıhtımalle sana doktorun fitil olarak progestan verır onuda kullandın mı allahın izniyle bısey olmaz. Bugun de 8 haftalık oldum bendende kahverengi leke geldı. Cunku normal rahim gıt gıde buyuyo. Ama yıne takip et sen yinede.
canım aynı sorun bende de olmuştu korkmuştum hemen acile gittim bi tane düşük önleyici iğne yaptı ve progestan kullandım 3 ay filan ama benim bundan önceki bebeğimi kaybetmiştim o yüzden tedbirli davrandım
canım aynı sorun bende de olmuştu korkmuştum hemen acile gittim bi tane düşük önleyici iğne yaptı ve progestan kullandım 3 ay filan ama benim bundan önceki bebeğimi kaybetmiştim o yüzden tedbirli davrandım
Bende bi önceki gebelikde oluşmayan gebelik oldu düşük diye adlandırıldı şimdiye kadar bi sorun olmadı bugün kahverengi akıntı helince korktum teşekkür ederim tekrardan
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Sakın korkma o bende de oluyo doktorum bebek buyudugu ıcın rahimde buyudugu ıcın normal. Ama sırt ustu yat eger gecmezse buyuk ıhtımalle sana doktorun fitil olarak progestan verır onuda kullandın mı allahın izniyle bısey olmaz. Bugun de 8 haftalık oldum bendende kahverengi leke geldı. Cunku normal rahim gıt gıde buyuyo. Ama yıne takip et sen yinede.
Senden canım ınsllah hepimizde kucagımıza saglık bir sekılde alırız. Ben de hem progestan fitil 3+1 olarak hemde gunde bır sefer 50 ml bir ampul progestan ıgne vuruluyorum.