Benimde eşimin ailesinin deqeri yok qözümde ama qelmesinler istemem oqlunun ewi edebiyle qelsin edebiyle qitsin baş qöz üstüne. Hamileliqi yada lohusaliqi qecmis caqdaki annelerimzde yaşadı aynı erqenlik qibi bu durumu bizler abartiyoruz. Benim kaynanam qeldi caqrmadim kayinbabam da qelecekti kendi wazqecti. Benim için qelmedi qezmeye qeldi. Ama annemin bana werdqi akıl ne olursa olsun kızım ewinin misafiri bisey derse karşılık werme. Yarın bizlerde kaynana kayinbaba olacaqz huyu quzel insanlardan olup qelinimin yanına sıqmak isterim. Bence dar açılı bakışı qenis açılı bakışa çevirelim. Çok şey yaşadım duydum qördum. Neyin ne olduqunu biliyorum ama kendimi yeni nesle uyarlamk istemiyorum.Lohusalığı abarttığımı düşünmüyorum hamileliğinde doğumunda kişiden kişiye değiştiği gibi lohusalık dönemide kişiden kişiye değişir diyebiliriz haberlerde bile lohusayken bunalıp kendini balkondan atan kadını konu almışlardı gördünüz mü bilmem bazılarında aşırı stresli ve bunaltıcı olabiliyor doğumdan sonra çocuğunu görmek istemeyenler bile olabiliyor kıymet konusuna gelince senin kayınvaliden iyi olabilir Allah razı olsun çok yardımcı olmuş ama maalesef benimki öyle değil özel hastanede doğum yapmama kadar sorun haline getirmişti herşeyi oyüzden benim için sadece eşimin annesi ötesi yok yanımda