Sorum var Acaba çok merak ediyorum ne zaman kendi kendini temizleyen ev kendini pişiren yemek cikicak😂😂😂😂

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Demetdemet tarafından oluşturulan Acaba çok merak ediyorum ne zaman kendi kendini temizleyen ev kendini pişiren yemek cikicak😂😂😂😂 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,804 kez görüntülenmiş, 40 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acaba çok merak ediyorum ne zaman kendi kendini temizleyen ev kendini pişiren yemek cikicak😂😂😂😂
Konbuyu başlatan Demetdemet
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Banada acill lazim😬ev erkeklerla dolu deliracam galibe😪
Valla menu isimleri saydım biraz bebeğim aklıma. Geldikçe yazarım ❤️❤️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Böyle. Yemek fikirleri paylaşmak iyi oluyor bazen insan gerçekten ne pisirceni bilmiyor

Böyle. Yemek fikirleri paylaşmak iyi oluyor bazen insan gerçekten ne pisirceni bilmiyor

Naziko

Kayıtlı Üye
rank
Valla menu isimleri saydım biraz bebeğim aklıma. Geldikçe yazarım ❤️❤️

Valla iyi olurdu bu arada Benda 8 sanelik asciyim🙂mutfek benim icin keyefli streslari atiyo

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
eşin param gidecek demiyoda ben robottun elinden yemek yemem diyo cok akillica😁😄

valla maşallahi var cok düşunuyo dun akşam filim izliyoruz adam karisina cicek almiş oğlum böyle diyo siz hic böyle degilsiniz baba anneme cicek alsan annem 1 sene boyunca konuşmaz romantik degilsin diye 🤣ayy nasil guldum dedim kucusuk cocuk bile duşunuyo bi sen düşunmuyon valla 🤣🤣esim diyoki alacam alacam oğlumun dilinden kurtulmak icin
Öyle benim koca anasının oğlu bana gelince her ekeligi bilir

Demetdemet

Kayıtlı Üye
rank
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar