Hep güzel dille söylemeye çalışıyorum ama sonunda tartışıyoruz hala gevmis konularımi düşünüyorsun diyo bana ileriye bak diyo öyle söyleyince de acaba haklı mı diye dusunmuyoda değilim ama sürekli önüme cikiyo yani geçmiş konularım gorumcenle olan tartışmadan bahsettim ya bende doğal olarak söylüyorum yani içime atmak istemiyorum ama öyle daha çok üzülüyorum bide aslında eşim bikere olsa benim arkamda dursa bunların hiçbiri olmuycak ama kaderValla canım hepsi mi böyle ya bende yaşadım kaynanam borç alıp bilezik yapmışmış eşim hep söylerdi bende bir gün dedim al anana götür ne yapıyorsa yapsın. Anne baba cocugunun mürivetini görecekse elini taşın altına koyacak imkan çerçevesinde herşeyi de yapacak sonra da başa kakmayacak ne yani sokakta mı bulmuş çok sinir oluyorum bu mantığa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Babası olmasa tamam abidir evin büyüğü yapsın ama arkasında babası var. Eşinle tartışmadan anlat canım farkına vardırmaya çalış
Babası atmış bütün yükü üstüne hatta nisanliyken dalga geçer gibi kayınbaban abin kaynananda yengen diyip daha çok yük yükledi ki nisanliyken yaşadıklarım bile etkisinden çıkılacak gibi değil yani nasıl unutuyim şimdi hanımefendi evlendi kendi parasının kıymetini nasıl biliyo ha şükür şimdi ona adamlı et buna adamlık et devri bitti amma bizde bittik yaniValla canım hepsi mi böyle ya bende yaşadım kaynanam borç alıp bilezik yapmışmış eşim hep söylerdi bende bir gün dedim al anana götür ne yapıyorsa yapsın. Anne baba cocugunun mürivetini görecekse elini taşın altına koyacak imkan çerçevesinde herşeyi de yapacak sonra da başa kakmayacak ne yani sokakta mı bulmuş çok sinir oluyorum bu mantığa
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Babası olmasa tamam abidir evin büyüğü yapsın ama arkasında babası var. Eşinle tartışmadan anlat canım farkına vardırmaya çalış