Acaba

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esma Tanık tarafından oluşturulan Acaba başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,271 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acaba
Konbuyu başlatan Esma Tanık
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dilaraaa'

Esma Tanık

Kayıtlı Üye
rank

Evin ❤️

Kayıtlı Üye
rank
Normal doğumdan korkuyorum kuzenimle aynı yaştayız o doğumda kalbi durdu bide kendime güvenemiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal Doğumda korkuyorum 21 yaşına girdim
Ama sezeryan da o kadar kolay değil benim bı arkadasim 17 yaşında normal doğum yaptı hiç sorun yasamadi şuan 19 yaşında iki çocuk getirmiş normal doğumla hemde bence korkma korkulacak bir şey yok bu normal dogum yapan anneler nasıl yapiyo eskiden sezeryan mi vardı 😁😁

Zeynep0147

Kayıtlı Üye
rank
Normal doğumdan korkuyorum kuzenimle aynı yaştayız o doğumda kalbi durdu bide kendime güvenemiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal Doğumda korkuyorum 21 yaşına girdim
Canm kuzeninin kalbi durdu diye sende de duracak diye bir kural yok ki ilk gebeliğimde bende korkuyordum beni direk sezeryana alın dedim ebe ye oldu canm dedi başka arzun ne sen ne de bebeğin risk altında değilsiniz niye sezeryana alalım boş yere dedi iyiki de sezeryan olmadım gayet güzel bir şekilde doğurdum Allaha şükür şu an 3.ye gebeyim inşeAllah bunda da normal doğururum

Asel minanin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar benim ilk gebeliğin 33. Haftamdayım sezeryan doğum yapmak istiyorum sizce kaçıncı haftaya gün verir doktorum merak ettimde bebeğim
Walla ben gulum 37 . Haftada suyum geldi sancılarım geldi bir gün yattım hastanede normal olmadı acilmam olmadığı için ondan sonra kalbi yavaşladı diye direk sezeryana Benim bildigim doktor yatış veriyor agrilarina bakıyor nts bakacak ona göre sana yatisini söylüyor

Tüm sayfalar yüklendi.