Acik arttirmaya ciktik 😂😂😂😂😅

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 4 Adam 1 Madam (sinem)❤ tarafından oluşturulan Acik arttirmaya ciktik 😂😂😂😂😅 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 867 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Acik arttirmaya ciktik 😂😂😂😂😅
Konbuyu başlatan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 4 Adam 1 Madam (sinem)❤

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
%70 lik sonuç bizi tatmin etmedi koca ozel e goturecektmis beni kızlar %30luk dilim kazanır kız çıkar diyenleri görelim hadi
Doktor %70 erkek dedi
Benim oglana hamileyken devlet cinsiyet soylememisti o zamanlar 4 yıl once yani ozel e gittiğimizde yüzde yetmiş erkek dedi bende hatta kalan otuzluk kısmı çıkmamış o kısmı da pipisi galiba falan demiştim kendi kendime 😂o zamanlar sonraki gittiğimizde de öğrendik oğlumuz olcagni suan 4 yaşında 4 uncu çocuk gelcek nasip se 9 günü kaldı iki kiz iki oğlan olcaklar saglicak la gelsinler insallah minikler

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
%70 erkek dediyse oyumu erkekten yana kullanıyorum 😅😅😅😅
Sendemi burütüs😂😂😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim oglana hamileyken devlet cinsiyet soylememisti o zamanlar 4 yıl once yani ozel e gittiğimizde yüzde yetmiş erkek dedi bende hatta kalan otuzluk kısmı çıkmamış o kısmı da pipisi galiba falan demiştim kendi kendime 😂o zamanlar sonraki gittiğimizde de öğrendik oğlumuz olcagni suan 4 yaşında 4 uncu çocuk gelcek nasip se 9 günü kaldı iki kiz iki oğlan olcaklar saglicak la gelsinler insallah minikler
Amin canım

Selda mas

Kayıtlı Üye
rank
%70 lik sonuç bizi tatmin etmedi koca ozel e goturecektmis beni kızlar %30luk dilim kazanır kız çıkar diyenleri görelim hadi
Doktor %70 erkek dedi
Öncelikle bu kadar hafta ayrintilida falan görmedi mı birde hala neden yüzdelik veriyor 😂 gönlünüz kızdan yanaysa kız olsun isterim zaten ogullarinizda var her annenin bı kızı olmalı düşüncem benimde yoktu olacak nasipse 🤗

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Öncelikle bu kadar hafta ayrintilida falan görmedi mı birde hala neden yüzdelik veriyor 😂 gönlünüz kızdan yanaysa kız olsun isterim zaten ogullarinizda var her annenin bı kızı olmalı düşüncem benimde yoktu olacak nasipse 🤗
Detayliya gitmedim cnm devlette çok uğraşmıyor hep aynı doktor da değil gittiğim sürekli değişiyor bacaklarını tam açmıyor diyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.