ACİL 6 haftalık gebe rahimde su dolması

• Konbuyu başlatan Zls
  • Toplam 2 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zls tarafından oluşturulan ACİL 6 haftalık gebe rahimde su dolması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 458 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı ACİL 6 haftalık gebe rahimde su dolması
Konbuyu başlatan Zls
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zls
Z

Zls

Guest
Arkadaşlar geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ilk kez gidip muayene olayım dedim sabah hastaneye geldim alttan muayeneyle baktılar kese var fakat rahmin içi serbest sıvı dolu dendi birkaç doktor birden baktı anlam veremediler acil yatış yaptım çok korkuyorum 6 haftalık dediler bu sıvıda tutursa da ne kadar sağlıklı yaşar bilinmez dediler başına böyle bişey gelen var mı ya çok üzgünüm..

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ilk kez gidip muayene olayım dedim sabah hastaneye geldim alttan muayeneyle baktılar kese var fakat rahmin içi serbest sıvı dolu dendi birkaç doktor birden baktı anlam veremediler acil yatış yaptım çok korkuyorum 6 haftalık dediler bu sıvıda tutursa da ne kadar sağlıklı yaşar bilinmez dediler başına böyle bişey gelen var mı ya çok üzgünüm..
Öyle bişey yaşamadım ama çok geçmiş olsun inşallah önemli bişey değildi sağ salim kucağına alırsın bebisini

Tüm sayfalar yüklendi.